V nastavení "Učet a přihlášení" to nejde?Udofon wrote:Ako sa nastavuje v novej verzii, aby zobrazovalo prezyvku a nie prihlasovacie meno?
-
- Waze Global Champs
- Has thanked: 593 times
- Been thanked: 1574 times
Kluci, řeší se to! Doporučuji zatím používat třeba Slovenské hlášky, nebo pokud máte android je tu ještě jedna možnost - viewtopic.php?f=22&t=103473&start=50#p861448lasalko wrote:U mě taky. Docela taková chyba zamrzíXmikeSch wrote:Včera jsem dost jezdil po ČR a nejen, že nehlásí 800m a 200m na dálnicích (dvakrát jsem přejel na další sjezd), ale nehlásí sjezdy ani na silnicích první třídy. Dvojky a trojky jsou v pořádku.
Že by mohla být slovenština na WP byla bez chyb, to mne nenapadlo. Původní příspěvek od porubcana jsem izoloval, jako odpověď jen pro androidpeta5 wrote: Potíže s hláškami v mobilu s WP jsou obecně známy… Zaujal mě Tvůj příspěvek a rozhodl se otestovat.
Ahoj paaajo, česká mutace hlášek vykazuje čím dál více anomálie. Probíhá řešení s supportem, ale to asi bude nadlouhopaaaja13 wrote:Ahoj, poradíte mi někdo, .....
Ahoj tož jak jsi s tím daleko ?mpca86 wrote:Viem, nieje to perfektné ale to je len taký preview že to funguje...
https://docs.google.com/file/d/0B1Jn_Ls ... edit?pli=1
A mám otázku ak hlásim "Hliadku" a nenastavím či je to radar alebo kontrola aké hlásenie sa odošle?
Re: Android klient 3.8.1.0