Poraďte když dám ve waze sdílet trasu tak ji v pohodě odešle ... Ale jak dám poslat mou polohu tak se waze celé restartuje ...

Nikdo neví co se pokazilo?jirys wrote:Poraďte když dám ve waze sdílet trasu tak ji v pohodě odešle ... Ale jak dám poslat mou polohu tak se waze celé restartuje ...
V textech k překladu se to objevilo příliš pozdě, i když jsem to přeložil okamžitě, tak to evidentně už do CZ verze nepřiteklo. Ovšem je fakt, že to stejně nemá na nic vliv díky rekategorizaci. Což takhle to přeložit jako "Mimo ČR se vyhnout dálnicím" ?ma5jkl wrote:Nastavenia -> Navigacia. Neprelozene vyhnut sa dialniciam. Svieti mi tam "Avoid freeways".
Právě proto, že to vůbec nedává u nás smysl, by to mělo být v překladu výslovně zohledněno, že to nefunguje.vitj wrote:Vůbec nechápu o co jsme se připravili? Vyhnout se placeným úsekům funguje a funkce vyhýbat se dálnicím mi vůbec nedává u nás smysl.
U mě taky. Docela taková chyba zamrzíXmikeSch wrote:Včera jsem dost jezdil po ČR a nejen, že nehlásí 800m a 200m na dálnicích (dvakrát jsem přejel na další sjezd), ale nehlásí sjezdy ani na silnicích první třídy. Dvojky a trojky jsou v pořádku.
Re: Android klient 3.8.1.0