Post Reply

[FORMULAR] Aplicare pentru administrare zonă [România]

Post by
Un administrator de zonă (Area Manager) este un membru al comunității Waze (un utilizator) care dorește să aibă un rol activ și proactiv în întreținerea unei zone specifice a hărții Waze. Cât de mult se implică și cât timp petrece un administrator de zonă întreținând harta Waze, variază mult. Atribuțiile unui administrator de zonă includ, dar nu limitate la:
  • Încearcă în mod constant să îmbunătățească harta pentru navigație, exemplu: punând denumiri la drumurile fără nume și setând corect virajele.
    Face modificări asupra hărții când geometria trebuie schimbată sau apar drumuri noi pe hartă, sau dispar în unele cazuri.
    Editează zonele de drum ce sunt în construcție, în mod special acelea ce sunt închise astfel încât utilizatorii să nu fie rutați în acele locuri.
    Răspunde și acționează asupra cererilor de actualizare (Update Request) a hărții de către șoferii Waze.
    Întreține camerele de viteză (radar) sau camerele la semafor, procesând rapoartele de la șoferii Waze.
    Se comportă ca mentor pentru ceilalți editori, oferind sfaturi în forum și atunci când observă editări impropii pe hartă.
Dacă dorești să devii un administrator de zonă sau să-ți extinzi zona pe care o administrezi deja, te rugăm să completezi următorul formular:

Waze România: formular cerere administrare zonă (Area Manager)

Te rugăm să te asiguri că ai descoperit și citit ghidurile de editare (listate pe acest forum) înainte de a aplica pentru administrarea unei zone.
Cererile vor fi revizuite și aprobate de administratorii de țară (Country Managers).

PS: Mai nou, Administratorii de zone (AM) nu mai cresc în rang la Level 3, își păstrează rangul, dar în schimb pot administra zona atribuită. Trecerea la level 3 se face automat la atingerea pragului de 25,000 editări.

POSTER_ID:1067056

1

Send a message

Post by adrianbotaciprian
Am aceeași problemă ca cea de mai sus. Trecerea la rang 3( am 25000 editări) se face automat sau trebuie ceva aprobare? Vă mulțumesc pentru răspuns....și rezolvare....numai bine!
adrianbotaciprian
Posts: 12
Send a message

Post by adrianbotaciprian
Mulțumesc frumos! Am trimis mesaje private lui spookyx, dacă el se ocupă de problemă, cum bănuiam de fapt. Aștept.....dar cât oare? Este altcineva care poate să mă ajute în această chestiune?....Poate un singur om să dea aceste ..aprobări? E vreo problemă pe undeva? Să-mi spună și mie cineva....ceva....mulțumesc!
adrianbotaciprian
Posts: 12
Send a message

Post by adrianbotaciprian
Problema este rezolvată. Mulțumesc frumos! Numai bine!
adrianbotaciprian
Posts: 12
Send a message

adryanosss
Area Manager
Area Manager
Posts: 144
Has thanked: 16 times
Been thanked: 11 times
Send a message
Area manager Galați

Post by AlexandruSpatar
Salutare.
Din ce imi aduc aminte am facut si eu cerere.
Puteti sa verificati? si eventual sa primesc un raspuns?
Multumesc!
AlexandruSpatar
Posts: 1
Send a message

Post by Andrew-Flow
Salutare. Am facut o cerere pentru administrare zona (Timisoara si imprejurimi) acum o saptamana. Ceva info? Macar o confirmare ca requestul a ajuns unde trebuie. Am urmat pasii si instructiunile din ghid.
Andrew-Flow
Posts: 1
Send a message

Post by B-RAPid
Salut,

Pentru jud Teleorman daca nu este alocat, ma pot ocupa eu.
Sunt L2, iar in ultima perioada nu mai gasesc zone disponibile, in felul asta nu prea mai cresc.
B-RAPid
Posts: 9
Been thanked: 3 times
Send a message

Post by cimuca
Salut,
Duminica seara am cumulat cele 25000 de editari si am trecut automat la nivelul 3.
Luni dimineata insa m-a retrogradat la nivelul 2. Si acum sunt tot pe nivelul 2.
Ii rog pe cei in masura sa-mi deblocheze nivelul 3.
Multumesc
cimuca
Posts: 5
Has thanked: 4 times
Been thanked: 2 times
Send a message

Post by cimuca
Ok, dar cam in cat timp vor veni aceste lamuriri ?
Intre timp, in lipsa de alte informatii, mi-am facut si cerere de AM in speranta ca asta imi va reda Level 3. Nu tin insa la AM deoarece disponibilitatea mea este aleatorie si cu pauze lungi.
Vreau insa sa pot lucra in zonele pe care le cunosc fara a fi nevoit sa pun gramada de UR-uri pt ca altii sa-mi termine treaba.
Mersi
cimuca
Posts: 5
Has thanked: 4 times
Been thanked: 2 times
Send a message

Post by dacianova
MindToAsk wrote:Nu știu dacă am înțeles bine, dar, un AM are drepturi de editare și în zone în care nu are harta disponibilă pentru editare? De exemplu, dacă aș fi pe MS/BN aș avea disponibile și peticele neaccesibile acum (vezi atașament)? Sunt anumite zone unde nu este semnal (foarte multe dacă ești pe DIGI :evil: ) sau nu ai condus până acolo dar imaginile din satelit sunt de calitate suficientă cât să poți mapa un sat.
Pe harta pe care ai postat-o ai drept de editare numai pe zonele albe. Dacă ai circulat printr-o zonă și n-ai avut semnal, ai pierdut :D
Poți însă aplica pentru un AM. Anunță-mă când ai postat pentru AM ca să-ți aprob zona (asta numai dacă îndeplinești cerințele ;) )
dacianova
Waze Global Champs
Waze Global Champs
Posts: 1147
Has thanked: 38 times
Been thanked: 289 times
Send a message