Skript WME Road Selector
Marně jsem hledal nějaký skript, který by uměl vybrat segmenty podle zadaných podmínek, tak jsem si ho zkusil napsat.
Co skript umí?
V podstatě nic moc
. Naklikáte podmínku, stisknete tlačítko Select roads a skript vám je vybere.
Jakou úpravu na nich pak uděláte a zda změnu uložíte, je na vás. Skript žádnou nebezpečnou akci nedělá
.
Oblast, ve které to vybírá, je o malinko větší než zobrazená část mapy. To je mimo můj vliv, prostě co mi WME nabídne, z toho vybírám, což má i další důsledek, na nižších zoomech (3 a méně), to nevybere vše, co by mohlo (jen silnice vyšších tříd) nebo nevybere nic, protože WME to na těchto zoomech nedovolí ani ručně. Vzhledem k tomu, že není k dispozici žádný popis API, tak většinu věcí jsem zjišťoval testováním a reverse engineeringem a nevím, zda se s tím dá něco dělat.
Pokud myslíte, že se skript k něčemu hodí, tak testujte, kritizujte a navrhujte vylepšení, buď sem nebo do PM.
K instalaci je tady: https://greasyfork.org/scripts/3462-wme-road-selector
Aktuální verze: 1.48
Popis podmínek:
Co skript umí?
V podstatě nic moc

Jakou úpravu na nich pak uděláte a zda změnu uložíte, je na vás. Skript žádnou nebezpečnou akci nedělá

Oblast, ve které to vybírá, je o malinko větší než zobrazená část mapy. To je mimo můj vliv, prostě co mi WME nabídne, z toho vybírám, což má i další důsledek, na nižších zoomech (3 a méně), to nevybere vše, co by mohlo (jen silnice vyšších tříd) nebo nevybere nic, protože WME to na těchto zoomech nedovolí ani ručně. Vzhledem k tomu, že není k dispozici žádný popis API, tak většinu věcí jsem zjišťoval testováním a reverse engineeringem a nevím, zda se s tím dá něco dělat.
Pokud myslíte, že se skript k něčemu hodí, tak testujte, kritizujte a navrhujte vylepšení, buď sem nebo do PM.
K instalaci je tady: https://greasyfork.org/scripts/3462-wme-road-selector
Aktuální verze: 1.48
Popis podmínek:
- Country - jméno země
State - jméno státu (pouze NA region) (lze i na podřetězec)
City - jméno obce (lze i na podřetězec)
Street - jméno ulice (lze i na podřetězec)
Unmamed segment - segment nemá nastavené jméno
Alternate name (City or Street) - pokud je zaškrtnuto, předchozí 3 podmínky se týkají alternativních názvů (pokud má segment více alternativních názvů, podmínka je splněna pokud ji splní alespoň jeden z nich)
Road type - typ cesty
Roundabout - segment je kruhový objezd
Toll Road - segment je zpoplatněný
Direction - směr jízdy
Elevation - výška
Manual Lock - editorem nastavený zámek, pokud je nastavený automatický zámek, je jakékoli podmínka na toto vždy nesplněna
Trafic Lock - Automatický zámek, pokud je nastavený některá z hodnot manuálního zámku, je jakékoli podmínka na toto vždy nesplněna
Speed limit - segment má nastavenou maximální rychlost (alespoň v jednom směru)
New - segment je nový (ať již nově nakreslený nebo vzniklý rozdělením)
Changed - segment by změněn a dosud neuložen
On Screen - segment je vidět na obrazovce (celý nebo částečně)
Has restriction - segment má nastavené nějaké omezení
Has closure - segment má nastavenou nějakou uzavírku (Pozor: takový segmnt není editovatelný, takže je třeba odškrtnout Editable only
Updated by - kdo segment naposledy upravoval
Created by - kdo segment vytvořil (prázdné jméno znamená dosud neuložený segment)
Last update - před kolika dny byl segment naposledy upravován
- nelze přidávat k již vybraným segmentům – částečně proto, že po vybrání jakéhokoli segmentu zmizí karty jednotlivých doplňků, takže jsem se tím zatím nezabýval, ale řešitelné by to asi bylo, aby člověk mohl posunout stránku a se stejnou podmínkou vybírat dál.
- je jen v angličtině - udělat ho lokalizovatelný je podle mě spousta zbytečné práce. Názvy hodnot asi WME někde lokalizované má, takže by se daly možná načítat, ale zatím jsem nezjistil jak
POSTER_ID:16938676
1
Re: Tool WME Road Selector