Locked

[POZOR, ZMENA #2!] CZ, SK: Žiadosti o AM v ČR a SR

Post by
POZOR, ZMENA OD 22.05.2013!
Editorom, ktorí needitujú dlhšie ako 90 dní, budú ich AM oblasti automaticky odobraté. V prípade ak majú záujem naďalej editovať, môžu požiadať o znovupridelenie AM oblasti. Odobratie AM oblastí kvôli predošlej neaktivite nijako negatívne neovplyvňuje posudzovanie ďalších žiadostí.

POZOR, ZMENA OD 01.04.2013!
Odteraz je možné požiadať o pridelenie AM prostredníctvom GPS súradníc. Po novom je potrebné zadať žiadosť nie cez fórum, ale cez tento formulár.



V záujme zachovania čo najvyššej kvality máp a odstránenia problémov s ničením mapy (mazanie segmentov, nesprávne nastavenie turn restrictions, nesprávne označovanie road type) budú s okamžitou platnosťou pridelované AM práva iba tým užívateľom, ktorí spĺňajú doleuvedené kritéria.

Existujúcim AM, ktorí robia editačné chyby a nereagujú viac ako 30 dní na PM / nedá sa s nimi skontaktovať žiadnym dostupným spôsobom, budú AM práva zrušené. Existujúcim AM, ktorí editujú bezchybné segmenty / križovatky a opakovane sa dopustia závažných editačných chýb, budú AM práva zrušené.


Požadavky
Map updates: 10 000 (L3)
Points: 30 000 (or more)
Forum posts: 20 (or more)
User for: 9 months (or more)


Zadosti o AM
* prvni zadost
max. 25x25 km

*druha a dalsi zadost
po trech mesicich bezproblemovych editaci
- vyjimky po zduvodneni mozne, napr. nezmapovane oblasti

Podminky v pravidlech jsou orientacni a zadost podleha indiviualnimu posouzeni dle aktivity a kvality editora nebo pokryti dotcene oblasti jinymi editory.

Ak chcete požiadať o AM práva, napíšte request cez tento formulár.

Pôvodné žiadanie cez e-mail bolo pre územie SR a ČR zrušené, takéto žiadosti budú zamietnuté s nasmerovaním na toto fórum.

Ak nespĺňate niektoré z uvedených kritérii a chcete sa pustiť do oblasti, ktorá je málo zmapovaná, môžete požiadať o výnimku. V tomto prípade niekto z top AM skontroluje vašu existujúcu prácu, existujúce vedomosti a na základe toho bude rozhodnuté.

Post by biglaci156
tusim splnam vsetko, tak urcite chcem byt admin tu: https://world.waze.com/editor/?zoom=4&l ... TFTFTTTTFT + okolite dedinky.
ked sa Vam zide pomoc v BA v starom meste tak tam (area prazska,D2, stefanikova, nabrezie, mlynska dolina https://world.waze.com/editor/?zoom=4&l ... TFTFTTTTFT)
a asi na Myjave tiez iba ja pridavam nove cesty (sice pomalicky ale aspon nieco )
https://world.waze.com/editor/?zoom=4&l ... TFTFTTTTFT

dikes.
biglaci156
Posts: 66
Has thanked: 5 times
Been thanked: 1 time
Waze 3.5.1.4 @Acer Liquid Metal 2.3.7 CM7.22
https://www.bigware.sk/alfalogo.jpg
rosso AlfaRomeo156SW 175PS*
*oficially ;)

biglaci156
Posts: 66
Has thanked: 5 times
Been thanked: 1 time
Waze 3.5.1.4 @Acer Liquid Metal 2.3.7 CM7.22
https://www.bigware.sk/alfalogo.jpg
rosso AlfaRomeo156SW 175PS*
*oficially ;)

Post by aktakgreen
Ahojte prosim o pridelenie AM prava.

61710 points
Map Updates: 2244
Driving Alerts: 113
New Recorded Kilometers: 40.965
Existing Kilometers: 15033.811
Offline Existing Kilometers: 0
Resolved Update Requests: 3
Forum Posts: 0
House Numbers: 0
Waze Cookie Eater meters: 26057

Ak je to mozne chcel by som domapovat oblasti (precestovane):
- obce od BA do TT medzi M.Karpatmi a dialnicou
- okolo cesty 50, Lucenec <->Tornala, hlavne RS<-> Tornala.
- rovnaky problem pohronie okolo dialnice, od Hronskeho Benadiku k ZV
Vsade editujem (editovane obce, objekty,cesty, toky, lesy), momentalne ale mam problem pripojit cesty 2,3 triedy na locknute cesty.

Zap.SK
https://world.waze.com/editor/?zoom=0&l ... TTTTTTTTFT
https://world.waze.com/editor/?zoom=0&l ... TTTTTTTTFT

Stred.SK
https://world.waze.com/editor/?zoom=0&l ... TTTTTTTTFT
https://world.waze.com/editor/?zoom=0&l ... TTTTTTTTFT

Vych.SK
https://world.waze.com/editor/?zoom=0&l ... TTTTTTTTFT
https://world.waze.com/editor/?zoom=0&l ... TTTTTTTTFT

Dakujem.
aktakgreen
Posts: 27
Been thanked: 1 time
Last edited by aktakgreen on Sat Mar 31, 2012 1:10 pm, edited 1 time in total.
AktakGreen in Honda CR-V, Waze 3.5.0.0. on HTC Windfire S (Android 2.3.5).

Post by aktakgreen
Ahojte chlapci,
sim mozete mi uvolnit Spis? Dakujem.

https://world.waze.com/editor/?zoom=0&l ... TTTTTTTTFT


114991 points
Map Updates: 11515
Driving Alerts: 187
New Recorded Miles: 57.488
Existing Miles: 22256.012
Offline Existing Miles: 0
Resolved Update Requests: 8
Forum Posts: 22
House Numbers: 0
Waze Cookie Eater feet: 37801
aktakgreen
Posts: 27
Been thanked: 1 time
AktakGreen in Honda CR-V, Waze 3.5.0.0. on HTC Windfire S (Android 2.3.5).

Post by audis
Souhlasím, není problém. Jen si dovolím apelovat: editovat pečlivě, zkušeně a zapracovat správně všechny atributy silnice, at už se k tomu nikdo nemusí vracet! V případě nejasností jsem k dispozici. Na maila odpovídám do 12 h.

Klidně si rozšiř oblast. Já už na editaci nemám moc čas. V královéhradeckém a pardubickém kraji je ještě hodně naválcovaných ale nezaeditovaných cest. Tipuju, že mapa (silnice) je kompletní (správně zaeditováno(!!!) jen z 85 %. Např. vídám mnoho zeditovaných silnic špatně spojených (nespojených).
audis
Posts: 316
Been thanked: 7 times

Post by BohusM
Prosím o pridelenie AM práv pre územia
https://world.waze.com/editor/?zoom=0&l ... FTTFTTTTFT
https://world.waze.com/editor/?zoom=0&l ... FTTFTTTTFT
https://world.waze.com/editor/?zoom=0&l ... FTTFTTTTFT
https://world.waze.com/editor/?zoom=0&l ... FTTFTTTTFT

Okrem dĺžky registrácie spĺňam všetky podmienky:
Rank, last updated: 2.15.2013, 1:49
55422 points
Map Updates: 9325
Driving Alerts: 17
New Recorded Kilometers: 290.603
Existing Kilometers: 3091.024
Resolved Update Requests: 21
Forum Posts: 24
House Numbers: 0
Waze Cookie Eater meters: 88904
Your Ranking: 43910 218-

Príklady mojej editácie je možné nájsť v prvom odkaze. Postupne som sa presúval smerom na západ. Keď som zistil, že na východnom Slovensku je kopec chýbajúcich ciest 3. triedy a dedín, tak som editoval tam, najmä pohraničné oblasti. Editovanie ma vyslovene baví a AM práva mi kus zjednodušia prácu.

Môj mail dostal Guri prostredníctvom vyplneného formulára v rámci lepenia nálepiek.

Ďakujem.
BohusM
Posts: 59
Has thanked: 15 times
Been thanked: 2 times

Post by Bajzik268
Zdravím,

rád by som požiadal o AM , konkrétne o

https://world.waze.com/editor/?zoom=0&l ... TTTTTTTTFT
https://world.waze.com/editor/?zoom=0&l ... TTTTTTTTFT

+ bližšie okolie ZA a PB. Dokresľujem tam dediny a landmarky, rovnako chcem začať house numbers, no moje EA už pomaly nedostačuje, a keď sledujem koľko je v okolí Žiliny a PB nedorobeného, rád by som sa na to podujal :)

Requirements for AM in Slovakia:
Map Updates: 2188
Points: 16526
Forum posts: 80
User for: 10 mesiacov

Ďakujem za info ;)
Bajzik268
Posts: 103
Has thanked: 1 time
Been thanked: 2 times


Post by Bajzik268
gabiX87 wrote:
MagicOfLA wrote:
tex232 wrote: Na ten posun si dej pozor - může to být dobře a satelitní (ortofoto) mapa posunutá hlavně to bez rozmyslu neopravuj a nejdříve se podívej co je dobře...
Roznava ma ortofotomapu skutocne kusok mimo, spravne su hlavne tahy (ktore sa zdaju byt mimo), zatialco ostatne cesticky kreslene podla podkladu su v skutocnosti mimo.
Zapni si vrstvu GPS stop a podla nej sa orientuj.

M.
Tak nic , asi kaslem na dalsiu upravu. Kym nebude spravne podklad nema vyznam. Vie CM nejak zrusit vsetky moje zasahy ? Ja som zacal asi uz pred tyzdnom upravovat cesty podla podkladu. ... no ani neviem co som si myslel :oops: . Pozrel som BA tam to bolo podla podkladu tak som sa riadil aj tam tak. Tie cesticky som uz poupravoval ja, s ulicami s vyssim lvl som nevedel pohnut. Fasa.... :shock:
Pridal som kopu kopu landmarks a novych ulic.... :|

Viete stou ortofoto mapou nieco spravit ? Neviete kedy bude nejaka aktualizacia pre mapy ? Juznejsie od RV je to uplna bieda. :?
Zapni si vrstvu GPS stop a podla nej sa orientuj.
To je tak dobre asi tak na par ulic. Niekde to nesedi ,no niekde to akoby sedi.

Podla GPSpoint sa evidentne nema zmysel zaoberat pre cele uzemie mesta. Nejaky TIP ako zmenit podklad ,alebo podla coho sa riadit ?

:shock:
Ono naozaj nejde s podkladom pohnúť. Ale uz asi mesiac sa snažím spravit skript, respektíve addon ktory v editore zistí pozíciu mapy, zoom, a podľa nej nahradí div mapy podkladom z Google maps. Zatiaľ to funguje na presnosť do 1 cm, no každý posun mapy to ruší. A dlho načítava spätnú mapu. Ale uvidíme.


Odoslané z iPad pomocou Tapatalk HD
Bajzik268
Posts: 103
Has thanked: 1 time
Been thanked: 2 times

Post by Bajzik268
Jo aha, tak dík za upozornenie ;)
Bajzik268
Posts: 103
Has thanked: 1 time
Been thanked: 2 times