Post Reply

Android klient verze 3.9.7

Post by d2-mac
Na Play je nová verze klienta pro Android:
https://play.google.com/store/apps/details?id=com.waze

Jako obvykle se z popisu nic nedozvíme:

NOVINKY
Opravy chyb

Vězte ale, že ŽELEZNICE jsou zpět. Snad ne jen v této verzi :D

Grafická podoba železnice není příliš výrazná ale tomu se dá v případě potřebi pomoci:
397_den_3D_2D.jpg
(154.95 KiB) Downloaded 492 times
397_noc_3D_2D.jpg
(162.02 KiB) Downloaded 492 times
d2-mac
Area Manager
Area Manager
Posts: 880
Has thanked: 650 times
Been thanked: 245 times

POSTER_ID:4289241

1

Send a message

Post by b-007
Nevím proč hoši z HQ nejsou schopni nakreslit železnici normálně, jak se v mapách obvykle značí... Ale i tento malý krůček je obrovský skok pro Wazery :-D.
b-007
Map Editor - Level 5
Map Editor - Level 5
Posts: 1918
Has thanked: 118 times
Been thanked: 372 times
Send a message

Post by b-007
Změň si v nastavení GPS z režimu jen GPS na režim vysoká přesnost tj. GPS, mobilní síť a wifi... Nebo se smiř z hláškou při každém zapnutí Waze ;-).
Pokud máš zapnutý jednoduchý režim v menu v telefonu, tak si ho přepni na rozšířený a hned tam přibudou spousty nastavení ;-).
d2-mac wrote:Při každém spuštění klienta 3.9.7 dostávám upozornění (mimochodem nepřeložené) a to i přesto, že GPS je chycena:
Screenshot_2015-11-26-09-47-06.png
Por zvolení Nastavení vidím následující ale nelze v podstatě nic nastavit:
Screenshot_2015-11-26-10-03-32.png
Pokud kliknu na Waze vidím oprávnění a zde Přesné umístění je:
Screenshot_2015-11-26-10-04-51.png
Předešlá verze 3.9.6 to nedělala. Máte někdo obdobný problém a nebo nevíte co s tím?
b-007
Map Editor - Level 5
Map Editor - Level 5
Posts: 1918
Has thanked: 118 times
Been thanked: 372 times
Send a message

Post by ChoseS
u mňa je problém z hláškami...vždy mi povie len "po 800 metroch" a je ticho...

aj upzornenia nehlási, len bublina vyskočí (policajtov nehlási, nebezpečie hej)
ChoseS
Area Manager
Area Manager
Posts: 280
Has thanked: 17 times
Been thanked: 55 times
Send a message
Local Champ | AM celé SK
CAT S41 | Android 7.0 | silver Škoda Octavia

Post by ChoseS
už som asi prepracovaný, že ma to nenapadlo :D
ChoseS
Area Manager
Area Manager
Posts: 280
Has thanked: 17 times
Been thanked: 55 times
Send a message
Local Champ | AM celé SK
CAT S41 | Android 7.0 | silver Škoda Octavia

Post by d2-mac
V rychlosti mne napadá - zkontroluj verzi klienta jestli je 3.9.7 (Nastavení/Další info) a vyzkoušej změnit barevné schéma, sejmuté obrazovky jsou z Výchozí. Nezkoušel jsem jiná, je možné že ne všechny železnice mají. Pokud by to nepomohlo, vyčkej jestli obdobný problém budou mít ostatní.
d2-mac
Area Manager
Area Manager
Posts: 880
Has thanked: 650 times
Been thanked: 245 times
Send a message

Post by d2-mac
Doplním - kontroloval jsem barevná schémata na verzi 3.9.7 a všechna obsahují železnice.
jirys: Musíš hodně přiblížit aby byly železnice vidět. Není problém v tom?
d2-mac
Area Manager
Area Manager
Posts: 880
Has thanked: 650 times
Been thanked: 245 times
Send a message
Last edited by d2-mac on Thu Nov 26, 2015 9:16 am, edited 1 time in total.

Post by d2-mac
Při každém spuštění klienta 3.9.7 dostávám upozornění (mimochodem nepřeložené) a to i přesto, že GPS je chycena:
Screenshot_2015-11-26-09-47-06.png
(81.12 KiB) Downloaded 424 times
Por zvolení Nastavení vidím následující ale nelze v podstatě nic nastavit:
Screenshot_2015-11-26-10-03-32.png
(52.71 KiB) Downloaded 423 times
Pokud kliknu na Waze vidím oprávnění a zde Přesné umístění je:
Screenshot_2015-11-26-10-04-51.png
(68.13 KiB) Downloaded 421 times
Předešlá verze 3.9.6 to nedělala. Máte někdo obdobný problém a nebo nevíte co s tím?
d2-mac
Area Manager
Area Manager
Posts: 880
Has thanked: 650 times
Been thanked: 245 times
Send a message

Post by d2-mac
Ale mě stačí jen GPS s GLONASS. Vždyť to má nejvyšší přesnost a chytí se mě během pár sekund.

To hlášení je novinkou verze 3.9.7? To zase soudruzi něco vymysleli :( Nemělo to naopak hlásit jen v případě, že není zapnutá GPS a bere se přibližná poloha z GSM sítě nebo WiFi?
d2-mac
Area Manager
Area Manager
Posts: 880
Has thanked: 650 times
Been thanked: 245 times
Send a message

Post by FlugzeugSK
ahojte wazeri.
pouzivam aktualnu verziu waze na LG G4 (android 6.0 oficial bez uprav)
jazdim s nim denne a vacsinou nemam absolutne ziaden problem. pri navigovani na dlhsie trasy 200 a viac KM mi po nejakom case zacnu "vypadavat dlazdice" v zobrazeni. najprv len mimo navigovanej trasy, ale postupne aj priamo na trase mam namiesto mapy len biele stvorce. jedine co pomaha je uplne vypnut waze a nasledne po zapnuti a novej navigacii do povodneho ciela natiahne komplet celu mapu. GPS je OK,aj datovy prenos. neviete niekto co s tym? na ziadnom predoslom telefone som s tym nemal nikdy problem.

Odoslané z LG-H815 pomocou Tapatalku
FlugzeugSK
Posts: 25
Has thanked: 10 times
Been thanked: 10 times
Send a message