BUG - Výpadky mapy v aplikaci a DEBUG MÓD
EDIT: V nejbližší době chci v tomto reportu udělat pomocný návod zaměřený přímo na tento BUG.
POSTER_ID:16885955
1
dusan2020 wrote:Dnes sa mi stal po dlhej dobe výpadok mapy pri jazde bez navigovania
Android 4.4
Waze 4.22.1.0
zaciatok poslielania logov 17:39
koniec posielania logov 17:40
printscreen je na adrese
https://ulozto.sk/!VdLNKbBLchx4/screens ... -03-15-png
Synátor už posílal logy dvakrát.Grepa wrote:Super, konečně druhý popis od zasvěcené osoby. Škoda jen, že "DEBUG MÓD" nebyl aktivován dříve, když už si tady o tom více jak měsíc píšeme, ale aspoň něco.
Návod na Wiki je univerzální. Teď řešíme problém s výpadky mapy (proto by odkaz měl směřovat do tohoto vlákna). Ale za půl roku můžeme řešit najednou několik jiných problémů. Samozřejmě je možné pro každý problém vytvořit odkaz do příslušného vlákna, ale...Grepa wrote:tex232 wrote:...V návodu "Czech/Chyba ve Waze" Jak informovat komunitu prostřednictvím fóra.
Forma, už není tak blíže specifikovaná a je otázka jestli forma PM není vhodnější.
Denně řeším v ČR 10++ hlášení o výpadku mapy. Je to kalamita, která spíše narůstá.Pajdoom wrote:Tak dnes som absolvoval KE-TN a spat. Mapy boli OK (doťahovali sa cestou) nič nechýbalo
Z Nexu odešly po ukončení cesty lehce po 15. hodině.porubcan wrote:Logy si posielal priamo z terénu v čase podľa screenshotu?
IFenixporubcan wrote:Na druhom mobile bol prihlásený kto? (Username)
Když se mi objevily výpadky mapy, tak jsem nikdy netelefonoval (podobně jako u jiných lidí, o kterých vím). Nemusí tam tedy být příčinná souvislost.Tonnyhod wrote:Toto je přesný popis toho, co se děje...FlugzeugSK wrote:po hovore sa prepne naspat....., ale Waze sa stale tvari ako ze data su nedostupne az do restartu app.
Já netelefonoval nikdy ani před tím (tzn. že jsem Waze zapnul a navigaci spustil až po všech telefonátech a během spuštěného Waze jsem netelefonoval).FlugzeugSK wrote:po hovore sa prepne naspat
Re: BUG - Výpadky mapy v aplikaci a DEBUG MÓD