Post Reply

Nová verze pro Android 4.6.0.1

Post by
- zobrazení úsekových radarů na trase (zatím není připraveno všude v ČR)
- pokud ťapnete na své autíčko vyskočí nové menu
- možnost volby na jaké události chcete být varováni
- možnost nechat si trvale zobrazit rychlostní limit
- po ťapnutí na tachometr se dá nahlásit špatně nastavená rychlost
- upozornění při příjezdu do cíle na zapomenuté dítě
- ztišení navigace při telefonním hovoru

Známé problémy:
- upozornění na úsekový radar bez zapnuté navigace nefunguje (nahlášen bug)
- méně ikonek vlastních aut

Post by JaRoY
Nikde v menu nevidim tu funkciu zabudnute dieta. Ale aj tak nechapem pre akych debilov je ta funkcia. Mobil si nezabudnu zobrat, ale dieta hej.

Odoslané z Lenovo K920 pomocou Tapatalku
JaRoY
Area Manager
Area Manager
Posts: 184
Has thanked: 10 times
Been thanked: 11 times

Post by dedii
JaRoY wrote:Nikde v menu nevidim tu funkciu zabudnute dieta. Ale aj tak nechapem pre akych debilov je ta funkcia. Mobil si nezabudnu zobrat, ale dieta hej.

Odoslané z Lenovo K920 pomocou Tapatalku
V nastaveniach-> všeobecné a celkom dole je "dieťa v aute"
uploadfromtaptalk1470300238861.png
(48.59 KiB) Downloaded 755 times
Odoslané z PE-TL10 pomocou Tapatalku
dedii
Posts: 84
Has thanked: 4 times
Been thanked: 10 times
Huawei P30pro

Post by Doktor1962
Zdar

také vás v nové verzi Waze upozorňuje na radary v angličtině? Jinak navádí v češtině. Jen na ty radary hlas upozorní v angličtině
Doktor1962
Posts: 2

Post by b-007
JJ úsekové radary, bohužel to vydali moc rychle a jedná se o interní hlášku zatím bez možnosti to změnit.
b-007
Map Editor - Level 5
Map Editor - Level 5
Posts: 1701
Has thanked: 118 times
Been thanked: 347 times

Post by Doktor1962
Nevadí, stejně všichni víme co tím chtějí říci
Doktor1962
Posts: 2

Post by dusan2020
Pri pokuse o zapnutie/vypnutie debug módu automaticky celá app zamrzne :cry: takže oproti predchádzajúcej verzii zase raz vývojari šli o krok dopredu novými funkciami ale o 1000 krokov vzad vo funkčnosti celej navigácie :evil:

EDIT: Waze som kompletne odinštaloval odstránil adresár Waze a nainštaloval nanovo a zaujímavé je že už pri prvom spustení začala zatuhovať celá app a keď sa mi ju nakoniec podarilo spustiť tak zase pri pukuse o zapnutie/vypnutie debud módu zamrzne :evil: :evil: :evil:
dusan2020
Posts: 172
Has thanked: 43 times
Been thanked: 11 times
;)

Post by JaRoY
Mne ide tiez dobre po kazdej aktualizacii co vysli posledne dva roky.

Odoslané z Lenovo K920 pomocou Tapatalku
JaRoY
Area Manager
Area Manager
Posts: 184
Has thanked: 10 times
Been thanked: 11 times

Post by JaRoY
Ja tiez tak. A nikdy ma nenapadlo ze by to mohol byt bug.

Odoslané z Lenovo K920 pomocou Tapatalku
JaRoY
Area Manager
Area Manager
Posts: 184
Has thanked: 10 times
Been thanked: 11 times

Post by jrichard
Nevím přesně od kdy, ale nejdou mi vyhledávat GPS souřadnice.
Poměrně dost to využívám.

Zkoušel jsem víc formátů a nic.
jrichard
Posts: 1

Post by hamilnes
porubcan wrote:Je na čase upgrade hardware
Ak Waze bude fungovať len na new hightech hardware, tak sa môže ľahko stať, že príde o veľa užívateľov, vrátane editorov.
hamilnes
Wiki Master
Wiki Master
Posts: 650
Has thanked: 213 times
Been thanked: 142 times