Wazeopedia Revamp is live! read the post and join the advanced editing webinar on Dec 4th
Post by nocommenta
Kebb01 wrote:Strašně rád bych věděl, o čem se bavíte...
Já podle kategorií vyhledávat nemůžu, ani žádnou možnost této volby v klientovi nemám... V menu vyhledávání mám pouze
A přitom se na tuto možnost těším už několik let...
-----
Waze 4.18.0.1 (čistá instalace), Android 4.1.1, HTC One S
Pod vyhľadávacím okienkom máme piktogrami štyroch základných kategórií, po ťuknutí na ikonku s tromi bodkami sa rozbalia ďalšie.
Screenshot_2017-01-21-22-51-57-1-1.png
(22.99 KiB) Downloaded 252 times
Screenshot_2017-01-21-22-52-06-1.png
(40.5 KiB) Downloaded 251 times
nocommenta
Posts: 1792
Has thanked: 90 times
Been thanked: 336 times
Send a message
https://s.waze.tools/s0300.pnghttps://s.waze.tools/c4s.pnghttps://www.waze.com/forum/images/ranks/MapRaider_Badge_63px.pnghttps://s.waze.tools/beta.png

Post by nocommenta
Tiež som bez "Mojich / Obľúbenych obchodov".

Android 5.0.1, 5.0.2.
nocommenta
Posts: 1792
Has thanked: 90 times
Been thanked: 336 times
Send a message
Last edited by nocommenta on Sun Jan 22, 2017 8:09 pm, edited 1 time in total.
https://s.waze.tools/s0300.pnghttps://s.waze.tools/c4s.pnghttps://www.waze.com/forum/images/ranks/MapRaider_Badge_63px.pnghttps://s.waze.tools/beta.png

Post by nocommenta
vargosz wrote:Tak to já jsem asi klikař, bo mám i kategorie i "moje obchody" ale taky jsem nepřišel na to jak ty obchody mají fungovat...
Stačí sa spýtať manželky, určite bude vedieť...
nocommenta
Posts: 1792
Has thanked: 90 times
Been thanked: 336 times
Send a message
https://s.waze.tools/s0300.pnghttps://s.waze.tools/c4s.pnghttps://www.waze.com/forum/images/ranks/MapRaider_Badge_63px.pnghttps://s.waze.tools/beta.png

Post by nocommenta
Nie som App Android beta, som WME beta.
nocommenta
Posts: 1792
Has thanked: 90 times
Been thanked: 336 times
Send a message
https://s.waze.tools/s0300.pnghttps://s.waze.tools/c4s.pnghttps://www.waze.com/forum/images/ranks/MapRaider_Badge_63px.pnghttps://s.waze.tools/beta.png

Post by nocommenta
VetchyKmet wrote:V menu "Navigace" se mi v úterý /??? - aktualizace žádná neproběhla, nechápu, proč zrovna v úterý/ objevila položka "Omezit obtížné křižovatky", defaultně zapnutá jako aktivní...
Ide o omyl, keď predčasne zapli to, čo ešte nemali.
nocommenta
Posts: 1792
Has thanked: 90 times
Been thanked: 336 times
Send a message
https://s.waze.tools/s0300.pnghttps://s.waze.tools/c4s.pnghttps://www.waze.com/forum/images/ranks/MapRaider_Badge_63px.pnghttps://s.waze.tools/beta.png

Post by petk0
slovensky jazyk Adka sa mi v tejto verzii automaticky prepol na stary hlas... A uz som sa tesil ze su opravene nejake tie chyby, co som spominal. :)
petk0
Area Manager
Area Manager
Posts: 1229
Has thanked: 249 times
Been thanked: 156 times
Send a message
Huawei P9 Lite Android 6. Xiaomi Redmi Note 4 Android 7.1.2

petk0
Area Manager
Area Manager
Posts: 1229
Has thanked: 249 times
Been thanked: 156 times
Send a message
Huawei P9 Lite Android 6. Xiaomi Redmi Note 4 Android 7.1.2

Post by porubcan
Nastavenie rozoznavaneho jazyka pri hlasovom zadávaní cieľa (konečne to môže byt iný jazyk ako jazyk telefónu alebo apky)

Funguje výborne (iOS)

https://uploads.tapatalk-cdn.com/201701 ... 430ed8.jpg
https://uploads.tapatalk-cdn.com/201701 ... 6ec0f5.jpg
https://uploads.tapatalk-cdn.com/201701 ... 275bf2.jpg


Sent from my iPhone using Tapatalk
porubcan
Waze Global Champs
Waze Global Champs
Posts: 6438
Has thanked: 618 times
Been thanked: 1797 times
Send a message

Post by porubcan
S beta účtom na iOS mám moje obchody a nemám kategórie.
S bežným účtom na Androide mám oboje (no tam som takmer s istotou bol niekedy nalogovany aj s beta účtom). Podľa všetkého to zapli možno omylom a nie na všetkých serveroch ku ktorým sa apka vie pripojiť.


Sent from my iPhone using Tapatalk
porubcan
Waze Global Champs
Waze Global Champs
Posts: 6438
Has thanked: 618 times
Been thanked: 1797 times
Send a message

Post by porubcan
len aby som to uviedol na spravnu mieru. tento prepinac, ak niekedy bude fungovat bude penalizovat odbocenia, ktore MANUALNE EXPLICITNE nastavime v map editore. zatial to vyzera, ze nebude moznost rozlisovat v case a uz vobec nie v navaznosti na aktualnu dopravnu situaciu v okoli.

u nas mame zatial testovane jedno odbocenie - z Janosikovej dolava na Hlavnu v Dunajskej Luznej.
aktualne mi nie je zname, ci ta funkcionalita je spustena alebo nie.
porubcan
Waze Global Champs
Waze Global Champs
Posts: 6438
Has thanked: 618 times
Been thanked: 1797 times
Send a message