Waze 4.23
Zdravím! Co nám přináší tato nová verze?
POSTER_ID:17128660
1
Bude stačit 4.23?ma5jkl wrote:Poprosim Jendu alebo moderatora aby premenoval tuto temu na 4.23.0.4, pripadne obe verzie. Lebo je to teraz velmi matuce
Spotrebu dat už dávnejšie neukazuje. Ja mam gps aj wifi zapnute stále a nerobí problémy.vadox wrote:Mam nainstalovane 4.23.0.4, Android 7.0, Sony Xperia X
1. Sprava sa trochu divne. Pokial mam zapnute wifi a nezapnute GPS, tak waze vyzaduje zapnut GPS. Inak sa nespusti. Pokial mam vypnute wifi (a nezalezi, ci som v dosahu GSM data, alebo nie), ale nezapnute GPS, tak waze bezi. Nie je to idealne. Ked potrebujem naplanovat cestu, ci pozriet, kde su zapchy a som pripojeny cez wifi, preco chce zapnut gps ?
Ak zapnem GPS, spustim waze a potom vypnem GPS, waze bezi.
2. Neviem najst v aplikacii, kolko dat bolo spotrebovanych by waze. Mozno len neviem, kde hladat. Ak si pozriem cez system, kolko waze spotrebovalo, vychadza mi to o dost viac (od 1.5 do dnes nejakych 60 MB, prejdenych asi 500 km), ako bolo kedysi (v auguste 2016 po prejazdeni 3500 km cez AT, CH, FR, DE, CZ waze spotreboval 117 MB)
3. Ocenujem moznost zvolit predchadzajuci SK zvuk (aj ked som si uz na Adku zvykol
4. -- Nie je to problem tejto verzie -- Chyba mi moznost zapamatat si trasu s prejazdnym (jednym, mozno aj viacerymi) bodom. Denne vozim manzelku do prace a seba do roboty. Preco musim zakazdym volit prejazdny bod "ist cez manzelka robota" ? Nie je mozne, napr. v oblubenych, zapamatat trasu "idem do roboty cez bod, kde vystupuje manzelka" ?
vado
Nevidím tam takú možnosť.GinBook wrote:Prosím ty, co netestovali poslední betu na androidu, zda vidí možnost nové funkce nahrávat hlasové instrukce.
Re: Waze 4.23