Post Reply

Problemy s WME editorom

Post by
Funguje vám editor? Nemůžu zeditovat ani jeden segment.

Post by b-007
Konečně po dlouhé době došlo k aktualizaci (opravě) cities layer.
Proč v live mapě při max. zoomu vidím jen pár ulic v jedné mnou editované vesnici a při oddálení vidím vše jak má býti?
b-007
Map Editor - Level 5
Map Editor - Level 5
Posts: 1696
Has thanked: 117 times
Been thanked: 347 times

Post by EfendiM9
petk0 wrote:Dnes som skusal nakreslit rieku a podarilo sa ju ulozit na prvy krat. Ulozenie zbehlo behom sekundy. Ale robil som ju od zaciatku a postupne vyklikal cez 2 mesta. Dlzka okolo 20km. Malo to stovky bodov. Landmark som pred Save nastavil na river, vyplnil aj nazov a pre istotu dal lock. Po ulozeni som ju zacal editovat a tu uz dovolilo maximalne 50 editov, co je na rieku strasne malo. Save uz pri Edite trva dlho... Musel som odmazavat posledne kroky az niekde zo 160... Takze rieku treba hned na zaciatku spravit co najlepsie, aby nebolo treba vela editovat neskor. Este jednu idem skusit, snad tento postup bude fungovat. :-)
Nemam problem pri rieke ulozit aj viac ako 100 editov. Ulozenie trvalo tak 2-3 sekundy. Rieku stale zacinam vytvorenim landmarku o 3-4 bodoch, ktory pomenujem, nastavim na river, ulozim a az nasledne rozsirujem. Jediny rozdiel voci tebe je zrejme ten, ze som nemal lock.
EfendiM9
Posts: 1273
Has thanked: 204 times
Been thanked: 244 times
SK Country Coordinator, Local Champ, Waze Beta Tester

Post by EfendiM9
petk0 wrote:
EfendiM9 wrote:Nemam problem pri rieke ulozit aj viac ako 100 editov.
Editor velmi casto zblbne pri pouziti zoom, potom pomaha len permalink, ale to zas pridem o zmeny... Aj rychlost zapisu sa casto meni, neviem ci tam maju spicku, ale rano v pohode a vecer to ledva ide.
Zoom je naozaj velky problem. Robil som uz hrozne vela veci na viackrat kvoli tomu. Tiez sa mi ale zda, ze ten problem nastava castejsie v dobe, ked je editor pomalsi. Rano s tym problemy takmer nemavam. Problem s ukladanim vacsieho poctu zmien teda moze zrejme nastat v dobe, ked je editor pomalsi. Jemozne, ze vyprsi nejaky timer...
EfendiM9
Posts: 1273
Has thanked: 204 times
Been thanked: 244 times
SK Country Coordinator, Local Champ, Waze Beta Tester

Post by dusan2020
akoze to uz prehanaju ... idem pozerat nieco v jazde ktoru som mal poobede s waze a po vyse hodine a pol ani tuk po jazde (normalne tak do hodiny som ju videl nahodenu) editacna oblast nikde s oznamenim
Pre získanie oprávnenia na editovanie mapy potrebujete najprv jazdiť s Waze aplikáciou.
som zvedavy kedy to nahodia a ci tam ta jazda bude :| a este aj ked si chcem pozriet skore tak mi klient nonstop pada :/
dusan2020
Posts: 172
Has thanked: 43 times
Been thanked: 11 times
;)

Post by dusan2020
tak mne uz oblast obnovili ale poslednu jazdu tu stale nemam tak este uvidim :roll:
dusan2020
Posts: 172
Has thanked: 43 times
Been thanked: 11 times
;)

Post by dusan2020
pokiaľ ide o oblasť tak to mi nabehlo len s nižšou oblasťou ako normále mala byť a včerajšia trasa mi tiež nenaskočila tak neviem akože či to nezaznamenalo pre chybu alebo ako :|
dusan2020
Posts: 172
Has thanked: 43 times
Been thanked: 11 times
;)

Post by dusan2020
nocommenta wrote:Každý mesiac sa prepočítava EA, teraz sa zredukovala o jazdy z decembra...
Včerajší výpadok možno súvisí s týmto...
V oblasti / oblastiach máš len to, čo si si vyjazdil od januára do dnešného dňa ;)
Jednu časť oblasti, o ktorú mi editačnú oblasť zredukovali, som šiel tento mesiac, ale tá ma ani tak netrápi nakoľko tadiaľ často nejazdím. Viac ma trápi oblasť, cez ktorú som šiel posledného marca. Túto mi ani nenahodilo ani ako oblasť na editáciu ani ako odjazdenú trasu (ktorá ma trápi najviac) akoby som tadiaľ nikdy nešiel a nenahodilo mi ani pár hlásení o cenách benzínu, policajných hliadkach a podobne, ktoré som počas tej jazdy nahlásil. :?
dusan2020
Posts: 172
Has thanked: 43 times
Been thanked: 11 times
;)

Post by bebebrumik
Mám ten samý problém a po vypnutí skriptu UR-MP Tracking je to OK.
bebebrumik
Area Manager
Area Manager
Posts: 1014
Has thanked: 140 times
Been thanked: 192 times
Editor L5

Post by bebebrumik
Vadi58 wrote:
bebebrumik wrote:Mám ten samý problém a po vypnutí skriptu UR-MP Tracking je to OK.
Mne to nepomohlo. Máš FF?
jj, mám FF :-)
bebebrumik
Area Manager
Area Manager
Posts: 1014
Has thanked: 140 times
Been thanked: 192 times
Editor L5

Post by bebebrumik
Odtrhni si ve vrstvách Oblasti editace :-)
bebebrumik
Area Manager
Area Manager
Posts: 1014
Has thanked: 140 times
Been thanked: 192 times
Editor L5