Page 1 of 1

ztráta pořadí

Posted: Thu Jul 26, 2018 6:24 am
by okridlenaslepice
Ahoj všem,stala se mi zvláštní věc. Nedařilo se mi dostat do editor map,ale do hodnocení a nastavení ano. Po dvou dnech se mi přestalo ukazovat pořadí a v aplikaci v telefonu v hodnocení mám body ale pořadí 0.

Re: ztráta pořadí

Posted: Sun Jul 29, 2018 8:45 pm
by Bew1One
Ona "vypelichana slepice" je zjevne prejmenovana "tennej1" ... Ale tohle zavání čím-dál-tím-více.
ma5jkl wrote:uz len z toho ako je tento post zalozeny, je vidiet ze nieco nie je v poriadku. zalozil ho tennej1, no prvy post je uz od nejakej vypelichanej slepice. Bolo potrebne sa kvoli niecomu premenovavat? Ja fakt hladam dovod, co vas (ked teda ucet pouzivalo viac ludi) viedlo k tomu, aby ste tento ucet pouzivali viaceri. Akoze islo vam o body? A naco su vam? Ja toto fakt nikdy nepochopim.... RIP HtpFabia

Re: ztráta pořadí

Posted: Thu Jul 26, 2018 8:51 am
by GinBook
Ahoj

Proč myslíš, že se tak stalo?

Re: ztráta pořadí

Posted: Thu Jul 26, 2018 10:03 am
by GinBook
OK.
Vysvětlím to takto. Registrace = jeden uživatel. Dle výpočtu se každý den najezdilo 2000-2500km. Je mne jedno zda to bylo opravdu více uživateli, nebo nějakým "jiný způsobem", který navíc ještě kazil data v mapě.
Jen chybou v systému se stalo, že to procházelo celé 4 měsíce, bo to mělo sklapnout mnohem mnohem dříve. Takže tento účet nechť odpočívá v pokoji.

Nebudu to nazývat podvod, ale takto prosím ne! To s férovostí nemá nic společného.

Pokud by to snad četl někdo další, Jsou nastavené všelijaké pravidla a systém automaticky vyhodnotí, kdy daný účet dostane BAN. Proces je prakticky nevratný. Nelze se poté přihlásit do editoru a bodové hodnocení je stopnuto a pořadí je 0 jako nula. Taktéž není problém takové chování projít a porovnat s dalšími účty a rovnou to zablokovat všechno. Prosím o korektnost a fair play.

Děkuji

Re: ztráta pořadí

Posted: Sat Jul 28, 2018 10:01 am
by ma5jkl
uz len z toho ako je tento post zalozeny, je vidiet ze nieco nie je v poriadku. zalozil ho tennej1, no prvy post je uz od nejakej vypelichanej slepice. Bolo potrebne sa kvoli niecomu premenovavat? Ja fakt hladam dovod, co vas (ked teda ucet pouzivalo viac ludi) viedlo k tomu, aby ste tento ucet pouzivali viaceri. Akoze islo vam o body? A naco su vam? Ja toto fakt nikdy nepochopim.... RIP HtpFabia

Re: ztráta pořadí

Posted: Thu Jul 26, 2018 9:40 am
by okridlenaslepice
Kdybych to věděl tak to sem nepíšu.
Co vím tak na tuhle registraci jezdí více zařízení.