Post Reply

WAZE najhorsia apk na svete aneb pouzivatelia nevedia citat

Post by lubo1987
Boa to co robi waze v poslednej dobe tak je uplne dojebane.
Idem po diaľnici a waze mi ziada odbocit s dialnice a ist po nezname trase a ukazuje nemožné odbocenia ze odbocte cez zvodidla na vedlajsiu cestu.
A podla polohy som na diaľnici a trasa je inde než som ja. A najviac co ma stve je to pojebane okno s dialnicnou znamkou ktora celu dobu neustale vyskakuje a brani mi hlavne ked potrebujem niekde odbocit.
Waze nedokaze zadat niekedy trasu ked to najviac potrebujem
lubo1987
Posts: 12

POSTER_ID:17041668

1

Send a message
Attachments

Post by dedii
najlahsie je nadavat. Ja presiel s WAZE HU, RO, IT, HR,SLO,A,CZ,D,F,PL,LT,LV,EST a v pohode. Komu sa nelubi nech ju nepouziva.
dedii
Posts: 84
Has thanked: 4 times
Been thanked: 10 times
Send a message
Huawei P30pro

Post by hamilnes
Lubo, apkou to asi nebude. Už nejaký ten týždeň Waze pridalo novú funkciu "Diaľničné známky". Upozornenie na túto zmenu je to okno, čo stále vyskakuje. V nastaveniach je potrebné vybrať, ktoré diaľničné známky používaš (máš zaplatené) a podľa toho apka vyberá trasy - po diaľnici, alebo po ostatných cestách mimo platenených diaľnic.
hamilnes
Wiki Master
Wiki Master
Posts: 655
Has thanked: 213 times
Been thanked: 142 times
Send a message

Post by lubo1987
Co sa tyka dialnicnych znamok mam zaple pre celu europu a nechapen ze cca 500km to ide v pohode a zrazu tomu zacne drbat v tom najhorsom. co sa tyka apk tak nic ine okrem navigovania a hlasenia nedokaze oproti inym GPS(jazdne pruhy, presny prichod do ciela, nedokaze si pamatat moje jazdy .... ) a to niesom jediny kto nanu nadava ked sa v poslednej dobe cim dalej len horsi
lubo1987
Posts: 12
Send a message

Post by ma5jkl
mas je zaple leda prd pre celu europu. keby si venoval aspon kusok casu tomu co sa ti waze snazilo povedat a neignoroval to citujem: "pojebane okno s dialnicnou znamkou" tak by si snad pochopil o co sa tu vyse pol roka snazime.

nic take ake znamky pre celu europu neexistuje. keby si sa spytal nejak normalne a zalozil vlakno s rozumnym nazvom tak ako pred tebou uz viaceri hoci vsetko je uz davno zverejnene tak by som ti to tu aj vysvetlil ale zial vyzera ze takym ludom ako ty je zbytocne cokolvek podsuvat takze len ti dam odkaz na spravne vlakno kde som to uz vsetko vysvetloval. to ci ti aj "pojebany odkaz" bude napritaz je uz na tvojom rozhodnuti. viewtopic.php?f=22&t=271120

Pekne sviatky.

EDIT: jo a ten nazov tejto temy som upravil ja
ma5jkl
Posts: 3319
Has thanked: 635 times
Been thanked: 719 times
Send a message
«Waze Global Champ» «Country Coordinator Slovakia» «Waze α, β» «WME β» «Localization Coordinator»
«L6 editor» «Monster» «T Rex» «Area Manager Slovakia»

«iPhone 13 mini»«Tesla Model 3»

Post by porubcan
uz davno som sa na ludskej blbosti tak dlho nenasmial ako na prvom prispevku tohto vlakna. toto je TOPka, ktoru uz asi tazko nieco ine prekona
porubcan
Waze Global Champs
Waze Global Champs
Posts: 6829
Answers: 1
Has thanked: 635 times
Been thanked: 1861 times
Send a message
https://storage.googleapis.com/wazeoped ... 00k_6c.pnghttps://storage.googleapis.com/wazeoped ... onster.png
SK Country Coordinator, SK Country Manager, Global Champ, Waze Beta Tester

Post by pvo11
lubo1987:
Kdybys ses místo psaní, a ještě k tomu do nového tématu s nesmyslným názvem, podíval, co se na fóru diskutuje, tak bys hned nahoře v Announcements viděl oznámení týkající se dálničních známek + na také na úvodní stránce téma Waze se vyhyba spoplatnenym silnicim, které už otevřel někdo jiný.

Pro nezkušené uživatele je určené téma Waze nováčik - otázky, tak příště piš své dotazy tam, tam nikomu nevadí, že se budeš ptát na něco, co se tu už diskutovalo. Pokud už musíš otevřít nové téma, tak ho pojmenuj nějak smysluplně.

Pokud si ale myslíš, že Waze je nejhorší aplikace na světě, tak ti doporučuji ušetřit si sobě i nám nervy a přestat ji používat.
pvo11
Map Editor - Level 5
Map Editor - Level 5
Posts: 1763
Has thanked: 263 times
Been thanked: 1014 times
Send a message