Page 1 of 1

Nové silnice v Teplicích

Posted: Fri Feb 26, 2010 12:47 pm
by Kris_CZ
Ahoj, tak jsem přestal válcovat :-( pořídil jsem si N900 a waze není (snad zatím) pro Maemo.
Ale to je jen tak na okraj.
Dnes jsem koukal do kartuše, a najednou v Teplicích vidím spoustu nových silnic. Tak jsem zvědavej do tu tak řádí, když to nejsem já :-D Ale je mi to divní, user je admin, zřejmě ty silnice jsou vynesené z něčeho jiného.

Setkali jste se už s tím?

Re: Nové silnice v Teplicích

Posted: Fri Feb 26, 2010 1:55 pm
by tomco
Kris_CZ wrote:Ahoj, tak jsem přestal válcovat :-( pořídil jsem si N900 a waze není (snad zatím) pro Maemo.
Ale to je jen tak na okraj.
Dnes jsem koukal do kartuše, a najednou v Teplicích vidím spoustu nových silnic. Tak jsem zvědavej do tu tak řádí, když to nejsem já :-D Ale je mi to divní, user je admin, zřejmě ty silnice jsou vynesené z něčeho jiného.

Setkali jste se už s tím?
Vo francuzsku a nemecku pridavali nejaku basemapu. Preto aj moje navalcovane cesty sa zobrazili asi az po 5 dnoch. Je mozne ze nejaka basemapa bola pridana aj v Tepliciach. Na slovensku som si ziadnu novu basemapu nevsimol.

Re: Nové silnice v Teplicích

Posted: Fri Feb 26, 2010 5:15 pm
by grafik
Je možné že cesty ktoré sa nahrávali do Nemecka zasahujú aj do Česka. Myslím že to už niekto na fóre spomínal z iného štátu.

Re: Nové silnice v Teplicích

Posted: Mon Mar 01, 2010 1:16 pm
by Kris_CZ
Ale je zajímavý že prostě jen v Teplicích, cca 10 km od hranic s Německem, třeba Ústí nad Labem, které je přibližně stejně daleko, tak tam není nic. Do Mostu nebo Bíliny jsem nekoukal.

Takže otázka zní, co s tím? Smazat? Upravit?

Tak jsem si to tam krásně válcoval, a přeplácli mi to nečím jiným grrrr :-D

Re: Nové silnice v Teplicích

Posted: Mon Mar 01, 2010 3:22 pm
by grafik
Kris_CZ wrote: Takže otázka zní, co s tím? Smazat? Upravit?
Tak jsem si to tam krásně válcoval, a přeplácli mi to nečím jiným grrrr :-D
Určite nezmazávať... Keď sa to nahrá bude sa to triediť s pôvodnými cestami. Akým spôsobom netuším , nechám sa prekvapiť.

Re: Nové silnice v Teplicích

Posted: Tue Mar 02, 2010 5:54 am
by Kris_CZ
No jen doufám že když se to bude třídit tak tam zůstanou ty co jsme už vyválcovali, jinak je to zbytečná práce.

Edit 30.03.2010: Takže v Teplicích pořád žádná změna, napadlo mě jestli vůbec o tom vědí, když importovaly ty mapy Německa, že tam je i něco z jiného státu.