Page 1 of 1

CNG

Posted: Tue Aug 18, 2020 11:10 pm
by ondraroztom
Ahoj
Rád bych do aplikace přidal možnost cng jelikoš lpg je v app taky a cng ne!!

Děkuji za pomoc

Re: CNG

Posted: Fri Jul 23, 2021 4:26 pm
by AgentW4C
Netuším, proč hned ten konfrontační tón, takže se pokusím ještě jednou o vysvětlení. Aplikace umožňuje evidovat ceny pouze pro 4 druhy paliv v dané zemi (u všech čerpacích stanic stejná). V ČR jsme se rozhodli pro ta, která máme. Pokud by bylo možné přidat víc, s radostí to uděláme, ve frontě jich čeká hned několik.

Vzhledem k tomu, že CNG stanic není zanedbatelný počet, rozhodli jsme se alespoň částečně vyřešit možnost jejich nalezení pomocí bodových míst (něco podobného platí i pro elektrické dobíjecí stanice). Každý editor má tedy možnost přidávat další, případně upravovat stávající (nebo alespoň vytvořit požadavek na změnu) - jednoduché pravidlo, co a jak vyplnit viz. Wazeopedie
 
 
 
 

Re: CNG

Posted: Wed Apr 07, 2021 9:08 am
by GinBook
CNG ovšem ve Waze je. Stačí hledat CNG nebo CNG station.
Ovšem je pravděpodobné, že tam nebude úplně vše. Poslední aktualizace těchto míst byla loni.

A pokud jde o přidání mezi ty 4 paliva, tak sorry. Toto palivo je okrajová záležitost a prakticky na vymření. 4 paliva jsou vybrané s ohledem na odebírané množství v ČR.

Re: CNG

Posted: Tue Apr 06, 2021 7:56 pm
by world_az31yziw
Ahoj, rád bych podpořil přidání paliva CNG. Jen kolem sebe mám další 3 kámoše s auty na CNG a když jedu tankovat, nikdy nejsem na čerpačce sám :-)

Skvělá zpráva. Tato funkce je již k dispozici od ledna 2020 a konfigurovatelná na úrovni editoru map pro konkrétní zemi. Obraťte se na editory map ve vaší zemi a požádejte o aktualizaci seznamu dostupných typů paliv v aplikaci.
zdroj: https://waze.uservoice.com/forums/59223 ... eferred-ga

Uměl by to někdo přeposlat country managerovi?

Re: CNG

Posted: Fri Jun 25, 2021 11:32 am
by world_az31yziw
Aha, tak sorry na národní úrovni. To je trochu hloupá a zbytečná diskriminace, když by si to uživatelé CNG a třeba elektro aut spravovali sami, ne?

Re: CNG

Posted: Wed Aug 30, 2023 8:01 pm
by world_az31yziw
Ok, už tomu rozumím, díky za info. Myslel jsem, že těch možností paliv je neomezeně. Někdo psal ve stylu jako, že "kdo by to aktualizoval", z čehož měl jsem dojem, že jde vyloženě o nevoli na národní úrovni. Potvrzuji, vyhledat stanice se tam dá, ale naštěstí existuje appka CNG stanice, která to řeší dost i vizuálně a trasu pak nahodí do Waze. Palivo je to na vymření jen díky omezenosti českých zákonodárců, bohužel. Stačí se podívat do Německa, kde je již přes 600 plně bio CNG stanic.