The Forum will be migrating to Waze Discuss on September 23rd. Expect 48-hour freeze during the transition.

Post Reply

Čerpací stanice - chybí v menu Waze

Post by
Ahoj,

mám problém v nastavení Waze nevidím v nastavení možnost vybrat palivo / preferované čerpací stanice. 
Waze jsem přinstaloval, vymazal veškerá data a žádná změna,
Telefon Samsung Galaxy S21
Verze Android 13
Verze Waze: 4.89.0.1

Vygooglil jsem, že toto řešili i lidé v zahraničí.

Díky za pomoc, zda to jde nějak opravit / vyřešit.

screen

POSTER_ID:18088185

1

Send a message

Post by b-007
Je to chyba ve verzi pro Android... (po zavedení funkcí pro EV)
b-007
Map Editor - Level 5
Map Editor - Level 5
Has thanked: 119 times
Been thanked: 431 times
Send a message

Post by b-007
Na opravě se pracuje, ale konkrétní termín nebyl oznámen. Lze jedině downgrade aplikace na 4.87.1.0, kde je to funkční.
b-007
Map Editor - Level 5
Map Editor - Level 5
Send a message

Post by b-007
vypadá to, že bug s preferencí paliv opravili... 👍
b-007
Map Editor - Level 5
Map Editor - Level 5
Send a message

Post by berlingonm
Čaute, ani ja to tam nemám. Existuje na to nejaká oprava, alebo na túto funkciu môžem zabudnúť?
berlingonm
Has thanked: 2 times
Send a message

Post by Betlista1
...mám problém v nastavení Waze nevidím v nastavení možnost vybrat palivo / preferované čerpací stanice...
Já to také nevidím a to jsem neřeinstalovával...
Betlista1
Has thanked: 5 times
Send a message

Post by Bew1One
Betlista1 wrote: Tue Jan 03, 2023 8:00 pm
...mám problém v nastavení Waze nevidím v nastavení možnost vybrat palivo / preferované čerpací stanice...
Já to také nevidím a to jsem neřeinstalovával...

Waze na Androidu nebo iOS? Tuším že na Androidu je hlášený nějaký BUG který s tím může mít něco společného. Ale osobně používám Waze na Androidu a problém s palivy / čerpacími stanicemi nepozoruju.

Bew1One
Answers: 2
Has thanked: 123 times
Been thanked: 318 times
Send a message

Post by Gimli007
Taky se mi od konce října kdy jsem byl v Egyptě volba paliva nezobrazuje. Zkoušel jsem odhlásit úcet, vymazat data aplikace, i komplet reinstalaci ale nic nepomohlo ani na nepřihlášeném účtu :-(

Gimli007
Has thanked: 1 time
Send a message

Post by LuCasJankov
taky to hledám jak blázen a nemám to tam, měl jsem nastavené jak palivo, tak oblíbenou stanici, teď mi to hází nějaké no name benzinky, kde bych si ani kolo nenechal nafouknout
LuCasJankov
Map Editor - level 2
Map Editor - level 2
Has thanked: 4 times
Been thanked: 2 times
Send a message

Post by porubcan
ahoj. obvykle staci zacat apku pouzivat - funkcionalita cien pohonnych hmot je zapinana individualne pre jednotlive krajiny, takze sa apka musi zorientovat, v ktorej krajine sa prave pouziva a nasledne sa v nastaveniach zobrazia prislusne polozky.
porubcan
Waze Global Champs
Waze Global Champs
Answers: 1
Has thanked: 639 times
Been thanked: 1878 times
Send a message
https://storage.googleapis.com/wazeoped ... 00k_6c.pnghttps://storage.googleapis.com/wazeoped ... onster.png
SK Country Coordinator, SK Country Manager, Global Champ, Waze Beta Tester

Post by porubcan
b-007 wrote: Fri Mar 24, 2023 10:36 am Je to chyba ve verzi pro Android... (po zavedení funkcí pro EV)

tak to je hodne divoky myslienkovy konstrukt. skusim teda reagovat - bug so zmiznutymi nastaveniami paliv je ovela starsi ako nove EV ficury. nie je to tak, ze by sa to pokazilo zavedenim EV nabijaciek. 
zaroven je to problem len v ROW infrastrukture - v USA (resp. NA) funguju nastavenia paliv nadalej normalne
rozbilo sa to niekde na rozhrani verzie ROW serverov a samotnych mobilnych apiek. zostava dufat, ze to jedneho dna opravia. nahlasene to maju

porubcan
Waze Global Champs
Waze Global Champs
Answers: 1
Has thanked: 639 times
Been thanked: 1878 times
Send a message
https://storage.googleapis.com/wazeoped ... 00k_6c.pnghttps://storage.googleapis.com/wazeoped ... onster.png
SK Country Coordinator, SK Country Manager, Global Champ, Waze Beta Tester