Important messages to community users. This forum is locked (waze staff only).

Locked

where are the maps?

Post by
went to the live map, but for some reason, it appears as holland has no roads... and I get no road search results. but on the other hand, i can for some strange reason, c all of america... any idea what to do?


Post by hodgetts
I reported this problem to Waze support recently so they are aware of it. There are a number of links which take you from world.waze.com over to www.waze.com so that users can end up very confused.

I got a reply telling me it was being passed to the development team so hopefully they'll have fixed soon.
hodgetts
Posts: 128
UK • iPhone 4 • Area Manager for South Staffordshire, Wolverhampton, Tamworth, West Midlands and M6 corridor

Post by grebble
snifsnaf wrote:On my phone, Waze shows a road which does not appear in the "live Map", however, in the "update map" it shows as a red line... a bit unclear to me.
A road with a red line is one that has been recorded but hasn't been classified or named. Edit it with its correct classification in the Cartouche (update map) and it should appear on the live map within a day or two.
Oh, and is there a way to see if someone responded to a post you made??
Yes, click 'subscribe topic' at the bottom. You'll get an e-mail when someone replies.
grebble
Posts: 136
Been thanked: 2 times
Area manager: East Northants, West Cambs and Peterborough, UK
Samsung Galaxy Nexus (Android 4.0.4), Waze v3.0.2.8

Post by kenshin33
What about canada ?? should we use www.waze.com or world.waze.com ???
the aerial images on the world server are cool but there are no maps compared to www.waze.com
kenshin33
Posts: 18

Post by hodgetts
hodgetts wrote:I reported this problem to Waze support recently so they are aware of it. There are a number of links which take you from world.waze.com over to http://www.waze.com so that users can end up very confused.

I got a reply telling me it was being passed to the development team so hopefully they'll have fixed soon.
This bug seems to have been fixed now - when I access the forums from world.waze.com the links all keep me in the right place when I go back to Live Map etc :)
hodgetts
Posts: 128
UK • iPhone 4 • Area Manager for South Staffordshire, Wolverhampton, Tamworth, West Midlands and M6 corridor

Post by gerben
The blog is still WWW only.
gerben
Posts: 4783
Has thanked: 13 times
Been thanked: 174 times
Nokia Lumia 920 (WP8 3.7.6 client)
Countrymanager The Netherlands
[img]https:///EcBKq[/img][img]https:///WS6zp[/img][img]https:///Y17fx[/img]https://img69.imageshack.us/img69/35/luiconring.png

Post by hodgetts
I reported the Blogs again yesterday and got the reply that they'll fix those too.
hodgetts
Posts: 128
UK • iPhone 4 • Area Manager for South Staffordshire, Wolverhampton, Tamworth, West Midlands and M6 corridor

Post by hodgetts
snifsnaf wrote:Isn't it smart to auto subscribe when you post a msg or a reply?
You can change the option in User Control Panel -> Board Preferences -> Edit Posting Defaults -> Notify me upon replies by default on the board to do this if you like.
hodgetts
Posts: 128
UK • iPhone 4 • Area Manager for South Staffordshire, Wolverhampton, Tamworth, West Midlands and M6 corridor

Post by fpancheri
Until yesterday, I could see the satellite image to help me edit rods in Brazil. But now I have only the map made by users. Is it going to back? Almost impossible to edit without the satellite.
fpancheri
Posts: 33
Been thanked: 1 time

Post by almendro
It is the same in Austria. All the satellite maps are missing.
almendro
Posts: 1