Post Reply

Dashboard

Post by b-007
Právě před půl hodinou přestala nástěnka ukazovat body :-(.
b-007
Map Editor - Level 5
Map Editor - Level 5
Has thanked: 119 times
Been thanked: 427 times

POSTER_ID:1111296

1

Send a message

Post by Artoodeetoo
hele, ukazuji se vám spravne radary? napr. Miroveho hnuti Praha - ve Waze 2 fiktivni radary, v Editoru 0. Minuly tyden jsem v app pridal dalsi 2 u plavecaku, ale v editoru nebyly, dnes jsem jel kolem jednoho z nich, opet zapsal, na mape v app se mi ukazala takova ta mala ikonka nezeditovanyho radaru, ale v Editoru opet neni.
Artoodeetoo
Has thanked: 10 times
Send a message

Post by b-007
No u tebe je to opravdu s podivem, co by to tam mělo ukazovat, když jsme to přepl já, tak pár bodu mám také :-), ale když jsem viděl své pořadí, tak jsem to hned rychle přepl zpátky :-D. Preci jen si pohoršit o 4 řády, to je moc :-D
b-007
Map Editor - Level 5
Map Editor - Level 5
Send a message

Post by b-007
tak už to opravili :-)
b-007
Map Editor - Level 5
Map Editor - Level 5
Send a message

b-007
Map Editor - Level 5
Map Editor - Level 5
Send a message

Post by b-007
:roll: Od 11.11 a co support, oznámil to někde?
b-007
Map Editor - Level 5
Map Editor - Level 5
Send a message

Post by b-007
Jestli to neni nejak spjato s jejich diskuzi o jinem systemu pridelovani bodu map editorum... Ale v kazdem pripade to jsou experti... No take nevim co s nima, meli by mit stranku, kde by meli uvadet funkcnost systemu po castech, jako to maji jine servery ci banky...Uz je to tyden co jim to nefunguje... A co kdyby jim kazdy Wazer zde na foru poslal dotaz na support? Kdyby to udelali vsichni, tak jim to zaplni schranku a radsi nez aby to museli psat kazdemu, tak by to treba vyvesili :-).
To je to same, jako s tou zeleznici, chteli, aby to nikdo neobchazel, ale sami nedokazou to nastavit uz nekolik let...A zase to utichlo...
b-007
Map Editor - Level 5
Map Editor - Level 5
Send a message

Post by b-007
No Foxitrot to tam také evidentně četl :-)
viewtopic.php?f=8&t=67945
A to já moc na anglická fóra nechodím, ale s těmi map editacemi mě už vážně naštvali, tak jsem začal hledat co o tom píší jinde :evil: a narazil jsem i na tuto zajímavou diskuzi.
b-007
Map Editor - Level 5
Map Editor - Level 5
Send a message

Post by b-007
GinBook wrote:tak toto téma jsem přehlídnul sákryš.
No asi by to chtělo zavést další rubriku se zajímavými odkazy na angl. či jiná fóra. Každý nemá čas při editování ještě toho tolik číst na tolika místech :-). Viď Ginbooku :-D.
b-007
Map Editor - Level 5
Map Editor - Level 5
Send a message

Post by b-007
V tomto případě by jen pošťouchnutí nestačilo... :twisted:
To asi nebude ten případ jak Guri popisoval na párty, jak jim začali zvonit mobili a vsichni se vrhli na řešení problému :-).
Toto je jen editor, to počká :-(, myslím si, že stále mají co dělat, protože nemají vyřešeny pravidelné aktualizace mapy a do toho řeší zda cukřík nebo ne :roll:
b-007
Map Editor - Level 5
Map Editor - Level 5
Send a message