Dobré poránu,
jsem sám, komu se po osmém dubnu přestaly ukazovat v editaci map nově ujeté trasy?
jsem sám, komu se po osmém dubnu přestaly ukazovat v editaci map nově ujeté trasy?
ALT + left mouse vyznačí segmenty v línii medzi vopred označeným segmentom a kliknutým segmentom vrátane (rozšíri označenie o líniu segmentov, nefunguje v prípade ak vopred nieje vyznačený iba jeden segment, inak ale zaujímavá funkcia - editor nájde cestu medzi týmito dvoma segmentami aj naprieč mestom)nocommenta wrote:Máš tam chybku, používame Ctrl a nie Alt pri výbere viacerých segmentov...Turrican7 wrote:Nech sa páči upgradovaná verzia rozloženia klávesnice pre WME, vhodná pre tlač vo farbe aj čiernobielo (s obmedzeniami).
Keyboard map, Waze ME printable - color
Keyboard map, Waze ME printable - BW texts
Existuje aj jednoduche riesenie, avsak nie vzdy pouzitelne: nainstaluj si plugin wme toolbox, okrem vela uzitocnych funkcii je tam aj cut segment. Funkcia rozdeli segment na dva zhruba v strede, v geometrickom bode. Nie vzdy to vsak staci ale su situacie kedy ano.matkosranda wrote:vie mi niekto poradit ako rozdelit ulicu ked potrebujem vytvorit novy bod napr kvoli rychlosti alebo uzavretiu ulice (napr ked je tam prekazka a je neprechodna).
.. Existuje nejake elegantnejsie riesenie?
Tieto otázky sú zodpovedané na wikiwaze, v prípade nákladných vozidiel primárne sa veci nastavujú pre osobné vozidlá (bod 10), rovnako pri viacerých pruhoch (bod 13) nastavíš tu najvyššiu rýchlosť na danom úseku.matkosranda wrote:Ahojte, otazka k MPR.
Ak je cesta s viacerymi jazdnymi pruhmi a rozlicnymi MPR pre kazdy pruh ake MPR sa definuje vo vlastnostiach cesty? Navigacia nedokaze rozlisit v akom jazdnom pruhu idem.
Tipol by som ze najnizsie nakolko upozorni vodica na prekrocenie a ked je v rychlejsom pruhu tak si to vodic uz musi individualne vyhodnotit.
Ak je cesta s jednou MPR pre osobne vozidla a inou pre nakladne, uvadza sa niekde v dodatocnych podmienkach MPR pre nakladne vozidla? Nenasiel som to, v navigacii som nasiel iba definovanie vozidla osobne/taxi, takze mi pripada ze asi nie. Na druhej strane v dodatocnych podmienkach ciest su moznosti zakazu vjazdu pre nakladne vozidla, neviem vsak aky to ma vyznam cosi pre LKW uvadzat a nieco zas nie.
Dakujem
Re: Waze nováčik - otázky