Sorry, ale kde je tá varianta, kde to je rozčlenené?bures wrote:Témata jsem rozčlenil (netvrdím, že je to finální varianta).
Tuná to vidím stále v jednej kope.
Vďaka.
Sorry, ale kde je tá varianta, kde to je rozčlenené?bures wrote:Témata jsem rozčlenil (netvrdím, že je to finální varianta).
Moja manželka s Nexus 5 mala takýto problém už pár krát.Cukrik007 wrote: Nedaju sa mi vkladat fotografie miest kde sa nachadzam.
Vypise hlasku: Fotoaparat nieje dostupny.
Kde moze byt chyba? uz som skusal i restart zariadena, nic sa nezmenilo
Tento mikrosegment tu ale IMHO je prave pre vynutenie DSVL.nocommenta wrote:Súhlasím... ale odpoveď sa vzťahovala na konkrétny mikrosegment.pvo11 wrote:Podle mě na OVP a OVL tyto mikrosegmnty potřeba nejsou, ty se používají na vyvolání DSVP nebo DSVL. neboli, tady je buď špatný úhel nebo je ten mikrosegmnet zbytečný.
uhm.ma5jkl wrote:tento suvis nejak nechapem. prosim vysvetli trosku blizsie.nocommenta wrote:Môže to byť spôsobené počtom používateľov v Prahe (dnešné maximum 3543, teraz cca 2700)...
Tomuto problému je venovaná celá téma o kúsok nižšie:Lubosimrysek wrote:Mám problém,se kterým si neumím poradit. Již téměř 2 měsíce se mě přičítají body pouze za hlášení události, za kilometry ani bodík...
Re: Waze nováčik - otázky