Ked si vonku pod holym nebom, zobrazi sa ti na mape auticko alebo sipka na tvojej pozicii?
-
- Waze Global Champs
- Has thanked: 1280 times
- Been thanked: 649 times
Ťažko povedať, pretože my vlastne žiaden diaľničný obchvat v BA nemáme, stále len Major HW cez mestojirys wrote:Ještě jeden dotaz nemáte někdo mapu jak to tam přesně je kde začína a končí obchvat ?jirys wrote:Zeptám se lidí ze slovenska : přijedu od Brna bez dalniční známky na začátek Bratislavy po Hodonínské .
Můžu najet na D2 u Bory Mall a pak na D1 a objet město po dálnici směrem na Rovinku , nebo budu muset jet přes město ? Nevím jak je to v Bratislavě jezdit po obchvatu bez dálniční známky ...
Len v Európe sú desiatky až stovky úplne nesúvisiacich, jednotlivo spoplatnených "úsekov" - CZ diaľnice, SK diaľnice, AT diaľnice, AT tunely, AT horské priesmyky, SL diaľnice, HR diaľnice, HU diaľnice, veľa samostatne spoplatnených HU žúp, IT diaľnice, jednotlivo spoplatnené IT mestá, FR diaľnice, jednotlivo spoplatnené tunely.....MTB_Petik wrote:A ty placene useky je nejaky problem primo v navigacnim sw nebo jen jsou spatne nastavene parametry u cest?
Upresním: _natrvalo_ zobrazili. Dobré 2 roky odkedy železnice prvý krát omylom zobrazili (na týždeň, ale užívatelia zistili, ako na to) a nejakých 5-7 rokov od prvých žiadostí.ma5jkl wrote: Napriklad taka blbost ako zeleznice trvala 2? roky kym ju iba zobrazili.
Presunul som suvisiace spravy z "Tasker /profily, úlohy a rady/" priamo do Otazok.petk0 wrote:Ahoj, vitaj na fore. Uvodna stranka fora zacina tu:
https://world.waze.com/forum/viewforum.php?f=22
Mame tam odpovede na tvoje otazky. Teraz si to strcil do temy starej niekolko rokov.
Pre system je dolezita hlavne trasa, ktoru prejdes a informacie o nej sa odosielaju na servery priebezne, ked sa pohybujes so zapnutou aplikaciou. Az do okamihu, kym aplikaciu neodstrelis z pamateJocund wrote:Dobrý deň. Chcem sa opýtať či treba manualne odosielať logy aby sa mi pripočítali body ? Môžem nasilu zavrieť aplikáciu a pripočítajú sa mi body?
Stáva sa mi bežne, keď som spolujazdec a robím s mobilom aj niečo iné.paaaja13 wrote:Teď na Waze 4.15 ... stačí stání na semaforu kratší než 1 minuta a vypíná.
Patrí žiaľ medzi pár desiatok vecí v kategórii "aplikácia vie najlepšie, čo užívateľ potrebuje". Ani len áno/nie, nieto že koľko minút. Žiadajú to už dlho hlavne motorkári.paaaja13 wrote:Já osobně bych hlasoval pro uživatelskou parametrizaci téhle funkce.
V tom máš pravdu v prípade, že mu chýbajú zdroje.vitj wrote:Podle me shazuje waze na pozadi OS Android, kdyz mu chybi zdroje na neco jineho.
Mám 3GB a ešte som nevidel menej ako ~1GB voľný. Ale ak je Waze na pozadí a 2-3 min stojím, viem ze sa vypne.vitj wrote:Neni to chyba waze a waze s tim ani nemuze nic rozumneho udelat. Primarne se bude jednat o dostatecne velikosti pameti. Kdyz jsem pro testy jezdil s vypnutym displayem nebo waze na pozadi a vypnutym displejem, tak vse fungovalo jak ma (oneplus 3, 6GB RAM).
Zial posledny taky rok je to az neprijemne bezne. Stava sa to aj ak telefon musi riesit caste vypadky spojenia (napr. v oblasti so zlym pokrytim signalom - vidiek, pohoria) a Waze viac krat strati spojenie. Uz ho nenadviaze. "Usilovne na tom pracuju" (a este nejaky ten mesiac asi budu).Daniel-SK wrote:Stava sa mi, ze pocas jazdy Waze strati signal, aj ked telefon datovy signal ma. Vypisuje "Vyhladavam siet" a naviguje len z cache (kym nezidem z planovanej trasy). No ked v tom case chcem planovat, tak to tym padom ani nejde. Vtedy niekedy pomoze vypnut Waze, vycistit pamat a nahodit nanovo. No niekedy ani to nezaberie. Tento problem casto nastane, ked prejdem do ineho statu a zmeni sa operator. Je to bezne, alebo len treba nieco nastavit?
Pri prechode z/do roamingu sa mi to s v.4 este nestalo (starsie v.3 mi v tej situacii zvykli havarovat), ale pri vypadku spojenia mi tento workaround zial nikdy nepomohol. Uz navyknuty "ritual": zapnem/vypnem lietadlovy rezim - Waze stale no data, prepnem na prehliadac a nacitam nejaku stranku, prepnem naspat - Waze stale no data, restartnem Wazeporubcan wrote:Workaround - pri zmene na/z roamingu obvykle stačí prepnúť na inú apku, ktorá sa pripojí k internetu (Napr. Chrome) a potom naspäť do Waze.
Re: Waze nováčik - otázky