Area mangers in CR
LiborA - celé území ČR
POSTER_ID:18739
1
Ted jsem se jeste jednou podival na ten Prasnej Most... a on tu krizovatku predelal podle satelitnich podkladu. Problem je, ze podklady jsou z doby, nez se zacalo stavit a podle nich uz to tam nikdy jezdit nebude. Da se nejak udelat revert zmen urciteho uzivatele, jako je zvykem ve wiki?MedaBeda wrote:Pokud mne paměť neklame, vitj spáchal ty příšerné cesty v okolí Evropské, na které jsem sem včera dával odkaz a které vypadaly, že je někdo válcoval při pěším návratu z hospody...
máš PMVikos wrote:audis wrote:OZNÁMENÍ
Oznamuji, že jsem se stal Area managerem pro Hradec Králové a okolí. ještě nevím, kam až mi to sahá. Další Area man. vítáni pro tuto oblast, at na to nejsem sám...
můžu poprosit o kopii tvé žádosti, docela by mě zajímalo jak jsi dostal tu oblast co máš (řekněmě slušně, že je nadstandartně velká... taky nevím, kde ti to končí)
hm, to abych zase den se psychicky připravoval, jak psát v AJ. mno, zkusím to napsat. edit: dopis s požadavkem na zmenšení oblasti odeslán.Vikos wrote:Udělali asi chybu, dostal území od německa až po polsko. ale prý to není jediný případ, asi to opraví - eventuálně zkus napsat(odpovědět na ten mail), že si dostal moc velké území.Soudruzi z NDR udelali nekde chybu, protoze obdelnik audis konci az u Mikulova.audis wrote:
OZNÁMENÍ
Oznamuji, že jsem se stal Area managerem pro Hradec Králové a okolí. j...
Sent from my HTC Desire using Tapatalk
dnes kolem 1720 h jsem viděl tvoji ikonu v HK Třída čsa x Divišova. ale v požadovém směru a vzdálenosti ani živáčka. asi to má zpoždění ty ikony uživatelů na mapě. přede mnou byla akorát zelená felina a když jsem se rozjeli, ikona Moucha se nehýbala.moucha wrote:Já žádal o HK taky a mam HK tak to zkusim pocukrovat
Re: Area mangers in CR