Page 1 of 21

Area mangers in CR

Posted: Thu Nov 19, 2009 1:05 pm
by
LiborA - celé území ČR

Re: Area mangers in CR

Posted: Wed Nov 03, 2010 1:40 pm
by aquarius_cz
Taky mi prisel rano mail o uzavreni update requestu od uzivatele Vitj. Jedna se o spatne zakreslenou krizovatku na Prumyslove ulici v Mlade Boleslavi (ma tam byt kruhak). Krome toho nekdo revertoval moji editaci a mapa je v puvodnim stavu (coz vypada lip, ale navigace je v tom miste dosti zmatena). Konkretne se jedna o tuto krizovatku: http://world.waze.com/cartouche/?zoom=5 ... TTFFFTTTTT

Re: Area mangers in CR

Posted: Wed Nov 03, 2010 9:45 pm
by aquarius_cz
Tak ted me vitj teda vazne vytocil... predevcirem jsem stravil asi pul hodiny upravou krizovatky Milady Horakove x Svatovitska, (Prasny Most, Praha) jejiz tvar se v prubehu uplynuleho roku (a pul?) menil tak jednou mesicne, az konecne od letosniho zari je cast smerem od Hradcanske snad jiz finalni. Vsechno bylo presne slicovane dle GPS bodu, Turn restrictions nastavene dle aktualni situace... a dneska je vsechno v puvodnim stavu, kterej nedava vubec smysl a hlavne neodpovida realite... Seberte mu ty prava nekdo, skody uz napachal vic nez dost.

--------------------------------
EDIT: Predchozi cast byla psana v afektu, pokud je pravda, ze doslo k nejakymu obnoveni databaze, uzivateli Vitj se timto omlouvam za krive obvineni.

Re: Area mangers in CR

Posted: Wed Nov 03, 2010 10:27 pm
by aquarius_cz
MedaBeda wrote:Pokud mne paměť neklame, vitj spáchal ty příšerné cesty v okolí Evropské, na které jsem sem včera dával odkaz a které vypadaly, že je někdo válcoval při pěším návratu z hospody...
Ted jsem se jeste jednou podival na ten Prasnej Most... a on tu krizovatku predelal podle satelitnich podkladu. Problem je, ze podklady jsou z doby, nez se zacalo stavit a podle nich uz to tam nikdy jezdit nebude. Da se nejak udelat revert zmen urciteho uzivatele, jako je zvykem ve wiki?

Re: Area mangers in CR

Posted: Sat Oct 23, 2010 11:14 am
by audis
zdravím, je nějaký area manager pro Hradec Králové nebo východní čechy? velitel být nepotřebuju, ale nemožnost mazat cesty je další hřebík do uživatelské nepřívětivosti.

Re: Area mangers in CR

Posted: Sat Oct 23, 2010 11:49 am
by audis
tak asi není. navíc požadavky na výmaz před 8 dny byly nevyslyšeny. nejsem AJ zběhlý, Area být mohu, ale nechci na to být sám, protože to dělám ve volném čase a je možné, že nebudu moci briskně reagovat na podněty ostatních uživatelů třeba pro výmaz. Jak se mohu stát Area man.?

Re: Area mangers in CR

Posted: Sat Oct 23, 2010 12:44 pm
by audis
to je možné, s tím klidně i souhlasím. předpokládám, že area managerů muže být více. Vzhledem k tomu, že nemohu mazat silnice, ani po sobě ani po ostatních, a nebo na požadavky na smazaní nic nereaguje, tak mám chut se na to zase na rok vybodnout, jako jsem to udělal v roce 2009.

čili jediné, co potřebuju, je být area managerem (jak jsem pochopil snad dobře), abych mohl mazat a editovat i tam, kde jsem nejel! už jsem toho u nás ve městě naeditoval dost za poslední týden a dochází mi zase trpělivost:-) jak na to být Area man.? dokážete to zařídit? kam mám napsat?

Re: Area mangers in CR OZNÁMENÍ PRO HRADEC KRÁLOVÉ

Posted: Sun Oct 24, 2010 11:46 am
by audis
OZNÁMENÍ

Oznamuji, že jsem se stal Area managerem pro Hradec Králové a okolí. ještě nevím, kam až mi to sahá. Další Area man. vítáni pro tuto oblast, at na to nejsem sám...

Re: Area mangers in CR OZNÁMENÍ PRO HRADEC KRÁLOVÉ

Posted: Sun Oct 24, 2010 3:38 pm
by audis
Vikos wrote:
audis wrote:OZNÁMENÍ

Oznamuji, že jsem se stal Area managerem pro Hradec Králové a okolí. ještě nevím, kam až mi to sahá. Další Area man. vítáni pro tuto oblast, at na to nejsem sám...

můžu poprosit o kopii tvé žádosti, docela by mě zajímalo jak jsi dostal tu oblast co máš (řekněmě slušně, že je nadstandartně velká... taky nevím, kde ti to končí)
máš PM

Re: Area mangers in CR

Posted: Sun Oct 24, 2010 3:40 pm
by audis
Vikos wrote:
audis wrote:
OZNÁMENÍ

Oznamuji, že jsem se stal Area managerem pro Hradec Králové a okolí. j...
Soudruzi z NDR udelali nekde chybu, protoze obdelnik audis konci az u Mikulova.
Udělali asi chybu, dostal území od německa až po polsko. ale prý to není jediný případ, asi to opraví - eventuálně zkus napsat(odpovědět na ten mail), že si dostal moc velké území.

Sent from my HTC Desire using Tapatalk
hm, to abych zase den se psychicky připravoval, jak psát v AJ. mno, zkusím to napsat. edit: dopis s požadavkem na zmenšení oblasti odeslán.

Re: Area mangers in CR

Posted: Sun Oct 24, 2010 3:48 pm
by audis
moucha wrote:Já žádal o HK taky a mam HK tak to zkusim pocukrovat
dnes kolem 1720 h jsem viděl tvoji ikonu v HK Třída čsa x Divišova. ale v požadovém směru a vzdálenosti ani živáčka. asi to má zpoždění ty ikony uživatelů na mapě. přede mnou byla akorát zelená felina a když jsem se rozjeli, ikona Moucha se nehýbala.