Post Reply

[L4] Klokočov (CA) / Konečná

Post by Kebb01
Prosím o odemčení na L3, možná jsem puntičkář, ale půlka téhle obce patří do ČR ;) Rád bych to napravil a u toho i poladil geo...

https://www.waze.com/cs/editor/?lon=18. ... 26&env=row

Díky
Kebb
Kebb01
Area Manager
Area Manager
Has thanked: 223 times
Been thanked: 247 times

POSTER_ID:16565488

1

Send a message
Oficiální web CZ Waze komunity

------------------------------------------------------------------------------------------------
LC & AM for Silesia & West of the Northen Moravia ║ HTC One S on the board of Renault Mégane

Post by Kebb01
Díky...

Navráceno na Moravu... :)
Kebb01
Area Manager
Area Manager
Send a message

------------------------------------------------------------------------------------------------
LC & AM for Silesia & West of the Northen Moravia ║ HTC One S on the board of Renault Mégane

Post by Kebb01
Prosím o kontrolu, mě se tam stále (při menším přiblížení) zobrazuje ta původní silnice před úpravou geometrie (stále s L4) a odbočka na parkoviště těsně před hranicí mi ve validatoru vykazuje chybu, ale přitom tam žádná není :-/
Kebb01
Area Manager
Area Manager
Send a message

Post by vitj
SK část jsem zamknul opět na L4. Jinak se mi to zdá v pohodě, možná problém s cache. Restrikce pro nákladní auta nebude fungovat do doby, než bude možné si nastavit typ auta v klientu, ale ničemu teď nevadí.
vitj
Waze Global Champs
Waze Global Champs
Has thanked: 807 times
Been thanked: 835 times
Send a message