Sziasztok!
Kezdőként vagyok jelen és követtem el egy-két hibát ami abból adódott, hogy nem frissült a térképem a zoomolás után és nem láttam hogy egy adott hely már létezik…
Van lehetőség a szerkesztéseim visszavonására?
Már minden felé kerestem az opciót, de nem találtam ![]()
Köszi!