[הרצליה] הוספת רמפה ונת"צ לאזור מחלף שבעת הכוכבים

שלום רב,

אתמול נעשו שינויים ניכרים באזור מחלף שבעת הכוכבים שלא נוספו עדיין למפה והם:

  1. הוארך רחוב הרכבת בצורת רת"צ (רחוב תחבורה ציבורית) עד לרחוב שבעת הכוכבים. הכביש נגיש לאוטובוסים בלבד.

  2. נוספה רמפה לכביש איילון צפון לנוסעים ברחוב שבעת הכוכבים מכיוון מערב.

  3. נוסף מת"צ (מסלול תחבורה ציבורית) מהצומת החדש שבעת הכוכבים/הרכבת עד לצומת שבעת הכוכבים/דרך משה דיין.

  4. בגלל שינויים הנדסיים לצמתים הללו הכניסה לרמפה לאיילון דרום מרחוב שבעת הכוכבים לכיוון מערב הוסטה מזרח מעט (הוסטה 60 מטר לכיוון מזרח ממיקומה הנוכחי).

  5. המקטע הבא: https://www.waze.com/editor?env=il&lon=34.81924&lat=32.16371&s=1195376639&zoom=7&segments=901403 הוא רחוב הרכבת ולא רחוב בן ציון מיכאלי

יש פירוט ויזואלי של כל השינויים הללו בצילומי רחפן עדכניים מאתמול: https://youtu.be/dPa8RA_ARvk

תודה רבה
הוספתי לבנתיים את הרמפת ירידה לאיילון צפון
https://www.waze.com/editor?env=il&lon=34.81982&lat=32.16160&zoom=6&segments=1582234

עשיתי את כל השינויים.

אנא בדוק אותי.

צריך לבדוק בשטח האם מותר למוניות והיכן.

תודה,
שמופי

נראה בוידאו שהמקטע הזה מתפצל אחרי הכיכר לשני נתיבים נפרדים. המערבי לתחב"צ והמזרחי לרכב פרטי. זה של הרכב הפרטי נראה כמו מפרץ איסוף לנוסעים (לא חניה).
בנוסף נראה שהמקטע הזה של החניה הזה לא מקבל את היציאה הדרומית כפי שהוא מוגדר עכשיו. הכניסה והיציאה שלו מאותה נקודה בצד הצפוני. ממליץ לנתק אותו ולהגדיר כדרך מסוג חניה. יש המשך מהחניה מתחת לגשר בדרך עפר למשרדים של אתר הבניה.
המקטע הזה מיותר שכן אין המשך מהנת"צ לפנות שמאלה בשבעת הכוכבים.

בנוגע להערה של hmarian, עשיתי לפני מספר ימים סיור רגלי במקום לפני שההסדר הנוכחי נכנס לתוקף והבחנתי במספר דברים:

  1. המקטע הזה אכן מתפצל לשני כבישים/נתיבים והמערבי הוא לאוטובוסים ומוניות והמזרחי הוא למוניות ולא לרכב פרטי בלבד.

  2. המקטע הזה לא קיים ויש למחוקו, הוא נהרס לפני שנים כבר עבור הרמפה לאיילון צפון (ניתן לראות את זה גם בתצלום הלויין). המקטע הזה הוא ללא מוצא (לכיוון דרום) והוא חייב להיות מגרש חנייה (זה מה שנשא מחניית העפר הגדולה שהייתה בעבר).

ועכשיו הערות שלי:

3.כדאי לסמן את המקטעים מכאן לכאן כדרכים שלידם יש נתיב אוטובוסים מכיוון שיש שם מת"צ הנוסע באותו כיוון תנועה.

  1. הרמפה לאיילון צפון הייתה לפני העריכה האחרונה עם גיאומטריה נכונה ועכשיו בכלל לא. הגיאומטריה הכי נכונה נמצאת בין היתר בבקשת הנסיעה הזו.

  2. תאשרו בבקשה את השינוי שעשיתי בחניון הזה

  3. הרת"צ חל גם על המקטע הזה והזה

אשמח לבדיקה
האם הנתיבים השמאליים באלה רק לאוטובוסים או גם למוניות?
האם זה רק למוניות או גם לפרטי. נראה שגם לפרטי על פי זה (יש חצים לבנים על הכביש).