באר-שבע הוראת שמאלה שמאלה במקום פרסה

ערב טוב
ניתקלתי בהרואת ניווט מסוג “שמאלה , שמאלה” במקום “בצע פניית פרסה” במחלף שרה
בצומת הזאת
אם באים ממזרח דרך “25 מערב”
ומנווטים לכיוון ההפוך הוראת הניווט היתה שמאלה שמאלה כפי שמופיע בתצלום מסך הזה

וגם בהמשך בצומת הזאת
אם באים ממזרח דרך 25מערב ומנווטים לכיוון ההפוך הוראת הניווט היתה שמאלה שמאלה כפי שמופיע בתצלום מסך הזה

מה הגורם להוראת ניווט כזאת ?
ומה השיטות לתיקון?
אנא טיפולכם

כנראה באג בשרת הניווט.
להבא כדאי גם לפתוח UR כאשר זה קורה.
(ב 2 הדוגמאות יש JB. אולי יש באג שקשור ל JB)

לא ברור לי מדוע הוגדר כאן ה JB שמונע את הפרסה כאשר היא חוקית ויכולה להוות קיצור זמן ולא בהכרח ניווט מוזר.
בכל מקרה אני מבקש כרגע לא לערוך כאן כלום כי אני מעביר את המקרה לבדיקת התמיכה.

התקבלה תשובה מהתמיכה שאין כרגע תמיכה בהנחיית פרסה בכביש מפוצל הכולל JB. יכולת זו תתווסף בעתיד עם שדרוג יכולות ה JB.

יפה !

תודה

מהכיוון ההפוך הוויז אכן מאפשר ומנווט לעשות פרסה !

JK
עורך זוטר דרגה 1

יצרתי JB כדי למנוע את המעקף כי היו תלונות חוזרות על המסלול הזה. אולי סטטיסטית הוא הרוויח כמה שניות, אבל לא נראה לי סביר לעבור דרך שני רמזורים כדי לחסוך פניה שמאלה ברמזור אחד.

לחלק מהמשתמשים זה הגיוני ולחלק זה לא הגיוני. כך וויז עובד ונותן את המסלול המהיר ביותר גם אם חוסך כמה שניות. אנחנו לא צריכים לאנוס פתרון ניווט כאשר אין שגיאה. המיפוי שאנו מבצעים תמיד צריך לשקף את המצב בשטח. האלגוריתם והפרמטרים שלו יכולים להשתנות עם הזמן אבל המיפוי צריך לייצג את המציאות.
במקרה ספציפי זה הסרת מחברים מיותרים גם תעזור בחישוב סטטיסטיקה מדויקת יותר וזה יעזור למנוע מעקפים לא מוצדקים.

לפעמים הרמזור לבאים מצפון כביש 40 מתקצר משמעותית זמן הפתיחה שלו ואז אנשים מצטרכים לחכות זמן רב עד לעבור שמאלה , הייתי מעדיף לחזור לרמזור של צומת חוצות שבע לפרסס ולהמשיך ישר בשני הרמזורים שתמיד הזמן פתיחה שלהם ארוך

אז מה אתם אומרים, למחוק JB?

לדעתי למחוק

מחקתי.

לדעתי כדאי גם לבטל אל המחברים שבצומת עם רחוב ירדן. הם מיותרים ומחיקתם תעזור גם בסטטיסטיקה מדויקת יותר.

אני מבין שהמחברים דווקא מוסיפים כמה שניות למעקף, לכן הייתי משאיר אותם.

הצומת של המחבר מוסיף כ 2 שניות אך על הסגמנט עד המחבר נאספת סטטיסטיקה שגויה כי לממשיכים ישר יש את הסטטיסטיקה של הפונים שמאלה ושל הממשיכים ישר. כלומר הסטטיסטיקה של הפונים שמאלה לא טובה ולכן זה יותר מזיק ממועיל.

הבנתי. מחקתי את המחברים.

תצלום מסך חדש מהניווט בצמתים
הבעיה נפתרה
מגדיר את הנושא כפתור
תודה

שלום,

בדיווח הזה קיבלתי הנחיה “שמאלה” “שמאלה” למרות שאין שם JB.
https://www.waze.com/editor/?env=il&lon=34.90420&lat=31.96271&s=74710485&zoom=3&mapUpdateRequest=4016466

אני מבין שלא מדובר באותו מקרה.

במקרה בבאר שבע זה משתחזר בכל פעם שאמורה להיות הנחית פרסה ואילו במקרה בלוד, זה משתחזר לעיתים רחוקות והנושא גם בבדיקה, אבל של באג אחר.

הדיווח לא מופיע עוד ?!

JK
עורך זוטר דרגה 1

הדיווח בלוד מופיע, אבל ההנחיה שמאלה שמאלה מתקבלת רק לעיתים רחוקות.